Servais Tielman en Edwin Soumang koken op luxe autobeurs

Servais Tielman en Edwin Soumang koken op luxe autobeurs

Servais Tielman van Cucina del Mondo in Heerlen en Edwin Soumang van Restaurant One in Roermond koken in januari 2019 samen tijdens een diner op de Topmobiel Preview Night. Dit diner vindt plaats voor aanvang van de autobeurs InterClassics Maastricht.

Servais Tielman en Edwin Soumang koken op woensdag 9 januari 2019 tijdens het event Topmobiel Preview Night. Tijdens de beurs InterClassics Maastricht staat de ‘Grandezza della Lancia’ centraal als hoofdthema. Gasten dineren die avond dan ook tussen klassieke auto’s uit het meer dan honderd jarig bestaan van de Lancia.

De organisatie van het event is in handen van het Mecc in Maastricht. Het diner van de sterchefs vindt plaats op de vooravond van de beurs InterClassics Maastricht, deze is van 10 tot en met 13 januari, ook in het Mecc in Maastricht. Kaarten worden per stuk verkocht, maar ook per tafel. Per stuk kosten ze 275 euro, per tafel van tien: 2500 euro.

Goed doel

Interclassics Maastricht steunt de Stichting Lymph & Co. Dis is een stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar de behandeling van lymfklierkanker. Het doel van Lymph & Co is financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker en meer aandacht genereren voor deze vorm van kanker. Het is een initiatief van Bernhard van Oranje.