Tork Reflex maakt keukenwerk gemakkelijker en efficiënter

Tork Reflex maakt keukenwerk gemakkelijker en efficiënter

Als professional is het belangrijk dat alles soepel verloopt in de keuken. Of het nu gaat om een grote of kleine keuken, een fastfood- of sterrenrestaurant: alles hangt af van een efficiënte werkwijze. En ook op de details moet worden gelet, helemaal als het om hygiëne gaat. Hoe pak je dat goed aan?

Er is iets wat voor iedereen vanzelfsprekend is, maar waar wel over nagedacht moet zijn. Iets wat voor gasten en personeel zo belangrijk is, dat je niet eens hoeft te vragen naar het waarom: hygiëne. Hygiëne in de keuken is allesbepalend, zowel voor de klant als voor het personeel. Hoe ermee wordt omgegaan kan invloed hebben op de snelheid en kwaliteit van de service en zelfs op het voortbestaan van het restaurant. Er moet altijd worden gepoetst. Want alleen waar het schoon is, is werken leuk en kun je gerechten serveren.

Papier is onmisbaar

Poets- en reinigingsdoeken zijn onmisbaar in elke keuken. Vooral papier neemt een belangrijke plaats in. Hiermee kun je snel en hygiënisch werkbladen en handen schoonmaken en zo het risico op verspreiding van bacteriën tegengaan. Dit risico is veel hoger wanneer je steeds opnieuw dezelfde vieze schoonmaakdoekjes gebruikt.

Door te investeren in hoogwaardige hygiëneoplossingen en door op strategische plaatsen handdoekdispensers voor hygiënepapier op te hangen, zal de dagelijkse efficiency in de keuken beslist toenemen. Bovendien wordt de keuken een prettige werkplek wanneer schoonmaken een routineklus is en je vanzelfsprekend naar papier grijpt.

Afgestemd op de professionele keuken

Tork is nr. 1 onder de professionele hygiënemerken en expert in het ondersteunen van restaurants als het erom gaat te voldoen aan de hoge hygiëne-eisen. De Tork Reflex Centerfeed Dispenser biedt de ideale oplossing om handen en werkbladen schoon te maken, precies afgestemd op elke professionele keuken. Zo maakt Tork Reflex onder andere een flexibele papieruitname vanuit elke hoek mogelijk. Snel pakken en goed schoonmaken gaan hand in hand. Een belangrijk voordeel als je bedenkt hoe snel het in de keuken vaak moet gaan.

Minder afval, minder navultijd

Naast tijdsbesparing is ook aan papierverbruik gedacht, doordat je telkens maar één papiervel kunt pakken. Dit bespaart geld en maakt het schoonmaken duurzaam en efficiënt - door minder afval en minder navultijd. De Tork Reflex-rollen zijn uitgerust met een run out-indicator. Blauwe lijnen op de laatste vier meter van de papierrol geven aan dat de rol bijna op is en verwisseld moet worden.

Ondanks of juist door vet, zweet en chaos zal de Tork Reflex Centerfeed Dispenser al snel het rustpunt worden in elke drukke keuken. Bekijk de video:

Maak tijdens de Horecava op onze stand kennis met de vernieuwde Tork Reflex Centerfeed Dispenser en ontdek de voordelen van het systeem en kom meer te weten over een efficiënte flow in de keuken: Hal 8, stand 08.314

Dit artikel is gesponsord door Tork.

Bekijk deze collectie

Hygiëne

Hygiëne in de horeca is een randvoorwaarde. In deze collectie staan effectieve strategieën voor insectenbestrijding en de nieuwste technieken voor grondige schoonmaak. Met de tips is de gezondheid van je gasten gewaarborgd.