Nieuw: Dynamic Coffee Assist ingebouwd in de WMF 1500 S+

Nieuw: Dynamic Coffee Assist ingebouwd in de WMF 1500 S+

Vindt u het belangrijk dat uw koffiemachine de koffie steeds weer op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau bereidt? Dynamic Coffee Assist, ingebouwd in de nieuwe WMF 1500 S+ maakt het mogelijk.

Tijdens de Horecava introduceert WMF de WMF 1500 S+ met Dynamic Coffee Assist. Dit systeem controleert continue belangrijke instellingen, zoals de hoeveelheid koffie per kop en de maalgraad van de koffie en stelt deze automatisch bij. Dé garantie voor een goede koffiekwaliteit. Iedere dag weer.

Altijd de hoogste kwaliteit melk

Een andere interessante introductie is de Milk Excellence Sensor. Deze bewaakt de kwaliteit van de melk, ultrasoon en zonder met de melk in contact te komen. Automatisch wordt de temperatuur van de melk en het melkschuim gemeten en wordt dan zo nodig bijgesteld.

10-inch touch display

Het overzichtelijke, interactieve kleurendisplay zorgt ervoor dat u de WMF 1500 S+ snel en efficiënt naar eigen inzicht kunt instellen en vervolgens intuïtief kunt bedienen. Selecteer uw eigen thema’s, importeer afbeeldingen en zelfs video’s.

WMF CoffeeConnect

Met de feature CoffeeConnect, die standaard ingebouwd is, biedt de machine de mogelijkheid om op afstand te monitoren. Dit verhoogt de bedrijfszekerheid.

Laat ons tijdens de Horecava uw favoriete koffiespecialiteit bereiden

Dit zijn niet de enige unieke eigenschappen van de WMF 1500 S+. Wij demonstreren u graag alle features en alle andere noviteiten. U vindt ons in hal 12, standnummer 720. Wij kijken uit naar uw bezoek!