Soft-opening voor Brass Boer Thuis op 29 april

Soft-opening voor Brass Boer Thuis op 29 april
Jonnie en Thérèse Boer

Brass Boer Thuis van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije***opent op 3 mei 2019 officieel haar deuren in Zwolle. Maar voor de officiële opening gaat het team van Brass Boer Thuis voor een select gezelschap 'proef draaien' van 29 april tot en met 2 mei.

Het team van Brass Boer Thuis geeft vijf keer een geheel verzorgd proefdiner weg voor twee personen, waarbij de gasten kennis maken met het menu van chef Joris Bruurs. Winnen? Tag op Facebook diegene met wie jij graag bij Brass Boer Thuis wilt komen dineren, vermeld de dag van voorkeur (29 april tot en met 2 mei) en deel vervolgens het bericht. Op 26 april 2019 maakt Brass Boer Thuis de winnaars bekend op social media.

Brass Boer

De eigenaren van restaurant De Librije hebben al een Brass Boer op Bonaire, maar naar het idee van de Antilliaanse staf wordt ‘thuis’ nu ook een Brass Boer geopend. Het driesterrenkoppel is nog op zoek naar personeel om het Brass-team te versterken.  Zowel voor in de bediening als in de keuken.

Brass Boer Thuis

‘En we zitten dan wel mooi met de nummer 5 van de Café Top 100 aan één plein’, zei Jonnie Boer eerder trots, refererend aan Café De Hete Brij en hun plek in de Misset Horeca Café Top 100. ‘Sowieso zijn alle ondernemers hier mensen die kwaliteit willen en dat ook uitdragen. Daartussen voelen we ons wel thuis.’ In Brass Boer Thuis is beneden straks plek voor ongeveer veertig gasten. Boven komen 25 zitplaatsen.

Menukaart

Op de menukaart komen gerechten van rond de 15 euro. Een driegangenmenu voor 37 euro, waarmee de eigenaren een Bib Gourmand in het achterhoofd houden. Vlees krijgt er een hoofdrol. Er komen grote houtgrills in de keuken. ‘Veel werken met open vuur. En we gaan ook zelf worsten maken. Daar ben ik nu al mee aan het experimenteren bij De Librije’, aldus Jonnie Boer eerder tegenover De Stentor.

Het echtpaar zal zelf niet in de zaak staan. ‘Jan Willem Berendsen, die al jaren bij ons werkt en nu bedrijfsleider is in Brass Boer op Bonaire,  wordt hier bedrijfsleider. De chef-kok daar, Joris Bruurs, komt met hem mee en wordt hier de chef.’