Perfect Serve Barshow 2019: 80 merken op 2100m2

Perfect Serve Barshow 2019: 80 merken op 2100m2

De Perfect Serve Barshow vindt dinsdag 21 en woensdag 22 mei voor de zesde keer plaats in Amsterdam en is groter dan ooit. Thuisbartenders, cocktailliefhebbers en professionals komen hier samen voor inspiratie en om kennis op te doen. De twee dagen staan worden gevormd door seminars, tastings en activiteiten.

Door de toevoeging van de Zuiveringshal biedt de Perfect Serve Barshow 2100m2 aan seminars, tastings, competities, showcases en stands. In totaal zullen zo'n 80 merken deelnemen en ook zullen er sprekers zijn die de aanwezigen inspireren met hun ervaringen.

Een van die sprekers is niemand minder dan Dale DeGroff, ook wel bekend als King Cocktail en medebedenker van de Cosmopolitan. Tijdens de Perfect Serve Barshow zal hij een seminar geven over zijn klassieke cocktails, carrière en personal branding.

Cocktails uit Kazachstan

Door tastings en showcases brengen bezoekers opgedane kennis in de praktijk. Niet alleen de bekende namen zijn goed vertegenwoordigd. Ook spirits uit alle hoeken van de wereld krijgen een podium. Van Franse Calvados en cocktails uit Kazachstan tot whisky uit Taiwan en uiteraard Nederlandse spirits.

Perfect Serve Barshow

Buiten de festivalmuren is er ook genoeg te beleven. Hendrick’s Gin transporteert bezoekers met een penny-farthing fiets en de Monkey Shoulder mixer truck bouwt een eigen feestje met cocktails, een DJ en een t-shirtkanon.

DownTown programma

Zoals ieder jaar organiseren verschillende bars in de stad een eigen programma. Zo keert het jaarlijkse Belvedere Bartenders Breakfast event terug. Normaal alleen voor de 'harde kern' van de barindustrie, maar dit jaar maakt iedereen kans op tickets via de Belvedere-stand.

Bij de Chivas-stand kunnen bezoekers zich aanmelden om de kunst af te kijken van de meesters bij de Chivas Masters Final 2019 in de W Lounge. Ook zijn er creaties te proeven van verschillende (internationale) bartenders tijdens hun guest shifts in allerlei bars door de hele stad.

Perfect Serve Barshow

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow is een initiatief van Timo Janse en Tess Posthumus, eigenaren van Flying Dutchmen Cocktails, samen met Kevin Kroon van World Class Room. Kaarten voor het event zijn te bestellen op de website Perfectserve-Barshow.com.