nieuws

Vijfde Perfect Serve Barshow groter en duurzamer

Café 3517

The Perfect Serve Barshow keert maandag 28 en dinsdag 29 mei voor de vijfde keer terug naar Amsterdam. Nederlands grootste bartenderevent is met 700 extra vierkante meters dit jaar nog net een maatje groter.

Vijfde Perfect Serve Barshow groter en duurzamer

Ook in 2018 komen bartenders, bareigenaren, cocktailconnaisseurs, merkambassadeurs en alle andere (professionele) liefhebbers samen voor de Perfect Serve Barshow. Met de toevoeging van het Transformatorhuis is er 700 m² meer ruimte voor seminars, tastings, competities, product showcasings en experience stands. Zo zal onder andere een nieuwe beertailcompetitie de populaire low-ABV cocktails onder de aandacht brengen.

Bekijk hier de video: Tess Posthumus en Timo Janse over Perfect Serve 2016

Perfect Serve Barshow: perfect sustainable

In de 2018-editie is er extra aandacht voor ‘sustainable sippin’. Winnaar van de Sustainable Spirit Award, Lucas Groglio, spreekt in het afsluitende seminar over milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en social responsibility binnen de industrie. Daarnaast serveert de Perfect Serve enkel op duurzame servetten en met biologisch afbreekbare rietjes.

Maar verantwoordelijkheid reikt verder dan de uitgang van het festivalterrein, aldus de organisatie. Bezoekers van buiten Amsterdam hoeven dit keer geen tasting te laten staan door de Perfect Bus Service. Twee bussen rijden vanuit Rotterdam en Utrecht op en neer naar het Westerpark.

Lees ook: Green bartending bij Vesper en Bluespoon Bar

Organisatie en locatie

Perfect Serve BarshowDe organisatie voor Nederlands grootste barshow ligt ook dit jaar in handen van Timo Janse, Tess Posthumus en Kevin Kroon. ‘Ondanks de jaarlijkse groei voelt de Perfect Serve nog altijd intiem. Unieke en inspirerende content heeft altijd de hoogste prioriteit gehad’, legt Janse uit. De mede-eigenaar van The Flying Dutchmen en prijswinnend bartender vond in Tess Posthumus en Kevin Kroon zijn vaste team.

Op maandag 28 en dinsdag 29 mei van 12:00 tot 19:00 claimt de Perfect Serve Barshow 2018 de WesterLiefde, de Westerunie en het Transformatorhuis. Kaarten voor het event zijn te bestellen op de website.

Reageer op dit artikel