Tweede editie The Nxt gm challenge van start

Tweede editie The Nxt gm challenge van start

Na een succesvolle eerste editie van The NXT GM Challenge dagen Postillion Hotels en HotelloTOP ook dit jaar weer jonge, ambitieuze en getalenteerde Hotello's uit om 'hun carrière een kickstart te geven'. De winnaar van de competitie voor hotelschoolstudenten in hun laatste jaar of net afgestudeerden wordt een jaar lang - begeleid - general manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Met The Nxt gm Challengewillen Postillion Hotels enHotelloTOP een podium bieden voor persoonlijke ontwikkeling en bouwt The Nnxt gm aan een internationaal netwerk door zich op jonge leeftijd te verbinden aan HotelloTOP én meteen een functie als gm op de cv te kunnen zetten.

Erik-Jan Ginjaar, CEO van Postillion Hotels: De nieuwsgierigheid naar de toekomstige top-Hotello is nog niet voorbij. We hebben het afgelopen jaar acht toppers ontmoet, die elk de hotellerie op unieke wijze kunnen versterken.

Stephanie van Oorschot, voorzitter HotelloTOP, sluit zich hierbij aan: Wij zetten ons in voor veelbelovende starters in de hospitality en vinden het geweldig dat we opnieuw samen met Postillion Hotels zo'n bijzondere prijs kunnen weggeven.

Een jaar lang general manager

Gedurende de wedstrijd moeten deelnemers op originele wijze aangeven waarom mensen mét en vóór hen willen werken. Daarnaast staat de persoonlijkheid en authenticiteit van de deelnemer centraal. Een Petit Comité, bestaande uit Adviesraadsleden van HotelloTOP en medewerkers van Postillion Hotels, kiest op basis van de inschrijvingen tien deelnemers. Deze worden door een onafhankelijke vakjury op de ‘Challenge Day’ beoordeeld.

De uiteindelijke winnaar van de 'The Nxtgmchallenge' wordt voor twaalf maanden generalmanager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Elke maand zal een 'Captain of Industry' de winnaar begeleiden, zodat alle aspecten van het vak aan bod komen en de Hotello zich tijdens deze kick-start van zijn of haar carrière op verschillende vlakken kan ontwikkelen.

De winnaar, die start met zijn of haar nieuwe baan in september 2020, wordt op 15 januari 2020 bekendgemaakt, tijdens het HotelloTOPYear Event 2020. Bekijk hier meer informatie over de award, inschrijving en de selectiecriteria.

Winnaar 2019

Justus van Dam (HTH’19) won tijdens het HotelloTOPYear Event 2019 de eerste editie van The Nxt gm Challenge en ontvangt op 1 september 2019 de sleutel van Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer. Justus: De afgelopen periode heb ik Postillion Hotels beter leren kennen door middel van trainingen, meetings en bezoeken aan het hotel. Ik kan niet wachten om op 1 september de sleutel te ontvangen van de huidige generalmanager Tom Schilderman.

Voor Misset Horeca gaat Van Dam zijn ervaringen vastleggen in een serie vlogs.

Over Postillion Hotels

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Bunnik, Rotterdam en Amsterdam. Met het Meet WorkStay-concept komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van nu. Alle locaties zijn door Green Key op niveau ‘goud’ beoordeeld voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Over HotelloTOP

HotelloTOP is een netwerkplatform voor hotello’s (studenten & alumni van Europese Hotel Management Scholen) en decision makers uit de hospitality branche. Via live events en in een informele sfeer, biedt HotelloTOP een platform om kennis op te doen en uit te wisselen, te netwerken met gelijkgestemden en op de hoogte te blijven van trends en innovaties. Tevens reikt HotelloTOP jaarlijks twee awards uit; de 'Hotello of theYear Award' en de ‘Talent of theYear Award'.