Joyce Teune krijgt leiding TheFork Nederland

Joyce Teune krijgt leiding TheFork Nederland

Joyce Teune is de nieuwe Country Manager van TheFork in Nederland. Reserveringsplatform TheFork is onderdeel van TripAdvisor. Nederland had voorheen geen eigen country manager. Almir Ambeskovic was verantwoordelijk voor ons land, maar hij had meer regio's onder zijn hoede.

Joyce Teune was voorheen B2B Director bij TheFork Nederland en werkte daarvoor bij Groupon. Teune gaat zich als eindverantwoordelijke bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van TheFork in Nederland.

Ze gaat rapporteren aan Almir Ambeskovic, Head of Western Europe en board member van TheFork.

‘In januari 2019 zijn we van IENS over gegaan naar TheFork. Mijn doel is om te blijven innoveren en om waarde toe te voegen voor de restaurant industrie. Ik wil gasten met TheFork inspireren nieuwe culinaire ervaringen op te doen. TheFork is meer dan een reserveringsplatform alleen. Wij verbinden (internationale) gasten met restaurateurs in al onze landen. Als country manager is het mijn doel om Nederland culinair op de kaart te zetten. Met initiatieven zoals de TheFork Restaurants Awards, is hiermee de eerste stap gezet’, aldus Teune.

Joyce Teune is geboren en woonachtig in Amsterdam. Zij is 3 jaren werkzaam bij TheFork, waarbij ze een cruciale rol heeft gespeeld bij de migratie van IENS naar TheFork. Ze is daarnaast verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf.

Joyce Teune

Hiervoor werkte ze 5 jaar bij Groupon waar zij verantwoordelijk was voor de groei van deze website in Nederland. Eerder werkte zij voor een grote kinderopvang keten als operationeel directeur (Het Kinderhonk) en bekleedde  zij bij David Lloyd sports & health clubs diverse sales en managementfuncties.


Schrijf gratis in voor thema updates

Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema's voor de horeca-ondernemer: interieur voor je zaak, horecapersoneel, terras, koffie, bier en ook voor starters in de horeca heeft Misset Horeca een update. De nieuwsbrieven bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega's.

Schrijf je gratis in!