Sidney Schutte kookt met René Klop op Curaçao

Sidney Schutte kookt met René Klop op Curaçao
Foto: Diederik van der Laan

Chef Sidney Schutte (Spectrum**) voegt zich bij de Nederlandse chef René Klop - nu chef van resort Baoase op Curaçao - voor het Vive la Gastronomie event. Jonnie Boer en Onno Kokmeijer zijn chefs die hem voorgingen.

Vive La Gastronomie is het meest culinaire event van Curaçao en vindt plaats op 2 en 3 augustus 2019. Er is slechts plaats voor 30 gasten bij het diner van Sidney Schutte en René Klop..

Na Jonnie Boer, Akira Oshima, Dennis Kuipers en Onno Kokmeijer haalt Baoase Luxury Resort opnieuw een culinaire ster naar het strand.

René Klop

René Klop ruilde in 2011 de Amsterdamse keukens van o.a. La Rive in voor hét high-end resort van de Caraïben, Baoase Luxury Resort, waar luxe en gastronomie met beide voeten in het zand staan.

Baoase Luxury Resort en haar chef René Klop zullen tijdens het terugkerende Vive la Gastronomie vergezeld worden door Sidney Schutte (Spectrum**). Op 2 en 3 augustus vieren de twee chefs bijzondere gerechten en wijnen met een exclusief 30-couverts diner. Het is zowel voor zowel gasten van Baoase als locals.

Sidney Schutte

René Klop: ‘Met Sidney’s indrukwekkende cv en herkenbare stijl verwelkomen we wederom een gastronomische grootheid op het eiland. Sidney Schutte brengt koffers vol ervaring met zich mee. Na tien jaar bij De Librije*** in Zwolle en drie jaar bij Amber** in Hong Kong streek hij neer in Amsterdam.’ Hier runt hij sinds 2013 de keuken van Spectrum**, het voormalige Librije’s Zusje. Samen met het culinaire team van Baoase brengt de chef op 2 en 3 augustus een ode aan de gastronomie.

Gedurende deze twee avonden zal voor de gasten een bijzondere aaneenschakeling van gerechten bereid worden. Het menu bestaat uit zeven unieke gangen – inclusief amuses, wijnarrangement en water – voor $250 per persoon.