Best Western: nieuw hotel in Den Haag

Best Western: nieuw hotel in Den Haag

In Den Haag is een Best Western hotel geopend met 78 kamers. Het betreft een viersterrenhotel dat eigendom is van de Plaza Group. Het hotel heet voluit: Best Western Plus Plaza Den Haag City Center en zit in de Grote Marktstraat, boven de winkels.

Best Western Hotels & Resorts breidt haar portfolio in Nederland uit met een viersterrenhotel in Den Haag. Het hotel zit aan de Grote Marktstraat 36-40, op loopafstand van het Centraal Station.

De 78 hotelkamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, koelkast, internationale stekkeraansluitingen, Wifi, kluis en comfortabele bedden. Het hotel in Den Haag heeft daarnaast een ontbijtrestaurant, 24-uurs receptie, roomservice, fitnessruimte en een bar. Het gehele hotel is rookvrij.

Wytze van den Berg, managing director België & Nederland: ‘Dit wordt ons tweede hotel in Den Haag en daarmee kunnen we onze gasten een divers aanbod in deze regio bieden. Dit hotel ligt op een locatie welke zowel voor nationale als internationale gasten interessant is en een perfecte uitvalsbasis biedt voor zowel een zakelijk als een toeristisch verblijf.’

Best Western Plus Den Haag

Best Western Plus

Best Western Plus is een van de zestien merken die wereldwijd door Best Western Hotels & Resorts worden gevoerd. De Plus hotels onderscheiden zich door net dat beetje extra comfort te bieden dat de ervaren reiziger wenst. Gasten die lid worden van het gratis loyaliteitsprogramma sparen bij Best Western Plus Plaza Den Haag City Center net als in de andere hotels voor iedere gekwalificeerde overnachting Best Western Rewards punten. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor gratis overnachtingen bij alle ruim 4.000 hotels van Best Western Hotels & Resorts wereldwijd, gratis autohuur en cadeaukaarten van bekende (web)shops. Best Western Hotels & Resorts is een zelfstandig hotelmerk met een wereldwijd netwerk van 4.500 hotels in meer dan 100 landen.

Plaza Hotelgroup

Anja Müller, regional manager Netherlands van Plaza Hotelgroup Netherlands: ‘Samen met het hele team zijn wij klaar om onze gasten superieure gasttevredenheid te laten ervaren in dit moderne hotel. Werken in een Best Western hotel en voor Plaza Hotelgroup wordt door zowel mijzelf en door mijn collega’s als een geweldige werkplek ervaren en biedt ook veel doorgroeimogelijkheden gezien de enorme groei die PLAZA Hotelgroup GmbH op dit moment doormaakt.’

Best Western Plus Den Haag

Plaza Hotelgroup, eigendom van de familie Yalaz, is opgericht in 2002 en is gevestigd in Heilbronn, Duitsland. Op dit moment bestaat de hotelgroep uit 41 hotels in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Nederland, waarvan 21 hotels met meer dan 2.500 kamers zijn aangesloten bij Best Western® Hotels & Resorts.

De hotelgroep heeft ongeveer 3.000 medewerkers in dienst. De focus van het bedrijf richt zich op de exploitatie van zakelijke hotels die in eigendom zijn of via een lease-constructie onder de groep vallen.

3 hotels in Nederland

In Nederland exploiteert Plaza het in 2016 geopende Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport in Schiphol-Rijk, Best Western Plus Grand Winston in Rijswijk en het in 2018 geopende Best Western plus Plaza Almere.