nieuws

Best Western Plus Almere Plaza opent begin 2019

Hotel 714

Best Western en PLAZA Hotelgroup breiden uit in Almere, met Best Western Plus Plaza Almere. PLAZA Hotelgroup opent met dit 222 kamers en 141 extended stay appartementen tellende hotel tegenover het station van Almere zijn derde Best Western hotel in Nederland.

Best Western Plus Almere Plaza opent begin 2019

De 222 hotelkamers en 141 long-stay appartementen – die begin 2019 worden geopend onder de vlag Executive Residency by Best Western – zijn voorzien van de nieuwste technologie.Ramon Dijk is aangesteld als hotel manager.

Wytze van den Berg, Managing Director België & Nederland: ‘Ik kijk ernaar uit om weer een nieuw merk naar de Nederlandse markt te brengen. Met Executive Residency by Best Western bieden we een oplossing voor iedereen die langer van huis is. Dit hotel in één van de meest in het oog springende gebouwen van Almere is een regelrechte eyecatcher. De combinatie van moderne hotelkamers en long-stay appartementen zal ons in staat stellen om ook van dit hotel een succes te maken.’

Best Western Plus Plaza Almere

Best Western Plus Plaza Almere is gevestigd in de getransformeerde 70-meter hoge Martinez toren, direct tegenover het NS-station Almere-Centrum. De Martinez kantoortoren werd opgeleverd in 2011 en is vanwege de financiële crisis in Nederland sindsdien niet in gebruik genomen.

Sinds dit jaar wordt het pand volledig geëxploiteerd. In het pand wordt ook een spa gevestigd, een businessclub en Restaurant Loetje met een grootdeels overdekt terras.

Het hotel beschikt verder over een parkeergarage, bar en een Jutter Speijs shop-in-shop waar gasten op ieder moment van de dag terecht kunnen.

Het Duitse Plaza Hotelgroup GmbH huurt 14 van de 17 verdiepingen voor het Best Western Plus hotel. De familie Yalaz, oprichter van de Plaza Hotelgroup, exploiteert het hotel en heeft 35 hotels met meer dan 4.000 kamers in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Nederland.

Best Western Plus

Best Western Plus is een van de dertien merken die wereldwijd door Best Western Hotels & Resorts worden gevoerd. In België en Nederland biedt Best Western Hotels & Resorts momenteel 48 hotels, waarvan 6 hotels gedurende eind 2018 en begin 2019 worden geopend.

Over Plaza Hotelgroup

Plaza Hotelgroup GmbH, eigendom van de familie Yalaz, is opgericht in 2002 en is gevestigd in Heilbronn, Duitsland. Op dit moment bestaat de hotelgroep uit 35 hotels in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Nederland, waarvan 20 hotels met meer dan 2.500 kamers zijn aangesloten bij Best Western Hotels & Resorts.

In Nederland heeft Plaza de in 2016 geopende Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport in Schiphol-Rijk en Best Western Plus Grand Winston in Rijswijk.

Foto's

Reageer op dit artikel