Sterrestaurant The Duchess lanceert exclusief wine-style menu

Sterrestaurant The Duchess lanceert exclusief wine-style menu

Voor de duur van één maand slaan starrestaurant The Duchess en Grey Goose de handen ineen voor een exclusieve samenwerking. Vanaf donderdag 15 augustus tot en met zondag 15 september, kunnen gasten uitsluitend in de Cocktail Lounge en Tea Room dit speciale wine-style tasting menu uitproberen.

De samenwerkingen van de twee merken is gebaseerd op ‘wine style drinking’. Dit houdt in dat de cocktails direct uit de Grey Goose fles worden geschonken in een wijn glas. Zo lijkt het net alsof je wijn drinkt, maar zit er eigenlijk wat anders in je glas.

Om gasten de ‘echte’ The Duchess-cocktail experience te geven, heeft de chef-kok samen met Grey Goose een exclusief tasting menu gecreëerd. Dit wine-style tasting menu bestaat maar liefst uit 3 gangen en 5 cocktails. Combinaties zoals: Een ‘Lambrusco Rosé (Grey Goose, Rasberry Shrub with Orange Blossom Water & Soda) met Hibiscus Duck Breast & Asparagus of Crispy Gnocchi, vind je op het menu.

De exploitatie van het restaurant  is van Yossi Eliyahoo en zijn Entourage Group. Eliyahoo:  ‘De race voor kwaliteit heeft geen finish en The Duchess verhoogt hierin de standaard,’zei Eliyahoo in 2015 tijdens de opening van The Duchess in Amsterdam. Onderdeel van The Entourage Group zijn ook Momo Amsterdam, Izakaya Amsterdam, Shirkhan en The Butcher, Mr Porter, Entourage club en Izakaya in Munchen en Hamburg.  Het Amsterdamse restaurant beschikt over een handgemaakte Molteni keuken met een chefs table.