Grow your business: 3 redenen waarom je de Lightspeed Masterclass niet mag missen

Grow your business: 3 redenen waarom je de Lightspeed Masterclass niet mag missen

Maandag 23 september vindt er weer een Lightspeed Masterclass plaats in Amsterdam. Deze masterclasses hebben als doel ondernemers samen te brengen, hen te inspireren en hen de kans te geven om te netwerken. Het thema van deze editie is 'Grow Your Business' en staat volledig in het teken van het optimaliseren en uitbreiden van jouw horecazaak. Ontdek hieronder 3 manieren waarop deze Masterclass je kan helpen bij het verder laten groeien van jouw onderneming.

1. Inspirerende experts aan het woord

De locatie van deze masterclass is Maris Piper, een van de zaken van The Breda Group. The Breda Group is een horecaconcern dat in 4,5 jaar vier zaken heeft geopend in hartje Amsterdam. Johanneke van Iwaarden, een van de medeoprichters, komt vertellen over wat zij geleerd heeft van de snelle groei van het bedrijf. Ze bespreekt welke uitdagingen zij en haar partners zijn tegengekomen. Ook vertelt ze hoe ze data inzetten om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in hun ondernemingen.

Met de juiste software kun je met gemak deze extra dienst toevoegen aan jouw onderneming, en zo een hele nieuwe markt betreden”

2. Direct bruikbare tips

Naast de nodige inspiratie biedt deze masterclass ook direct bruikbare informatie. Lois Wijma en Merel Kloots van L1nda komen praten over de directe voordelen van personeelsmanagement voor jouw onderneming. De optimalisatie van je personeelsplanning kan je al snel een heleboel geld opleveren. Je bespaart niet alleen kosten door je beschikbare medewerkers optimaal in te plannen, maar je verbetert ook de gastervaring en verhoogt de gasttevredenheid. Ook komt Veerle van Gorp, Sales Engineer bij Lightspeed, spreken over de meerwaarde van maaltijdbezorging. Met de juiste software kun je met gemak deze extra dienst toevoegen aan jouw onderneming, en zo een hele nieuwe markt betreden!

3. Persoonlijke interactie

Ben je al een gebruiker en heb je vragen over je systeem, of denk je erover na om Lightspeed te gebruiken maar wil je meer informatie over wat de mogelijkheden zijn? De Lightspeed Masterclass wordt afgesloten met een walking dinner en netwerkborrel. Hierbij heb je ruim de tijd om alle aanwezigen nog eens rustig te spreken.

Dit is het perfecte moment om één-op-één contact te leggen met andere mensen uit het vak. Of je nou een praatje wilt maken met een van de sprekers, of advies wilt vragen aan de aanwezige Lightspeed Restaurant experts: dit is je kans! Wil je er 23 september bij zijn? Registreer hier en bevestig je plek. Ben je al geregistreerd? Volg alle updates via het Facebook-event!

Dit artikel is gesponsord door Lightspeed