Sergio Herman in tv-programma Rooijakkers over de Vloer

Sergio Herman in tv-programma Rooijakkers over de Vloer
Sergio Herman

Chef-kok Sergio Herman staat komend seizoen centraal in één van de tv-afleveringen van Rooijakkers over de Vloer. Dit programma van RTL 4 is het vervolg op Van der Vorst ziet sterren.

Sergio Herman is naast Rob Jetten, Ronald Koeman, Frank Lammers, Krezip en Martine Sandifort een van de hoofdrolspelers in het eerste seizoen van Rooijakkers over de Vloer. Dit nieuwe programma van Ad Rooijakkers is het vervolg van RTL 4s Van der Vorst ziet Sterren.

Sergio Herman

Voor de aflevering met Sergio Herman is Ad Rooijakkers afgereisd naar Ibiza, zo laat de presentator zien op Instagram. Hij eet samen met chef Herman een frietje. Herman is al jaren groot fan van het eiland.

Ad Rooijakkers: ‘Met veel enthousiasme ben ik weer op pad voor een programma. Deze keer is mijn werkplek niet binnen in de studio, maar daar waar sterren me mee naartoe nemen; hun huis, werk of een andere plek waar ze echt zichzelf zijn. Dat levert leuke, persoonlijke en soms ook verrassende momenten op.’

In de show kijkt de presentator ook met zijn gasten naar een onderzoek naar wat het Nederlands publiek echt van de gast vindt. Zijn ze steenrijk, hebben ze sterallures of zijn ze juist heel gewoon gebleven? Vindt het publiek ze goed in hun vak of juist niet? Zijn het echt harde werkers? Hoe denkt het Nederlandse publiek echt over de gasten?

Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 23 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Op de Belgische TV is Sergio Herman momenteel te zien in het programma Sergio & Axel - Van de Kaart, bij de VTM.

In elke aflevering staat een ander land centraal. Sergio Herman en Axel Daeseleire gaan op culinaire ontdekkingsreis in Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen. In elk land dompelen ze zich onder in de lokale eetcultuur.