Zo verhoog je bezoekerscapaciteit op het terras

Zo verhoog je bezoekerscapaciteit op het terras

Zonweringdoek wordt vaak intensief op de proef gesteld op restaurantterrassen en aan hotelgevels. Het multifunctionele doek Orchestra Max is speciaal geschikt voor permanente installaties die veelvuldig blootstaan aan vervuiling en weersomstandigheden. Specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik door winkels, hotels en restaurants.

Werkdagen die doorlopen tot een ‘after work’, seizoenen die zich niet meer houden aan de kalender, vrienden die elkaar willen ontmoeten… Voeg daar nog de nieuwe trend van uw klanten aan toe om op een terras iets te gaan drinken of eten, zelfs in de winter! Voor u zijn het allemaal buitenkansen om uw terras open te houden. Binnen zitten hoeft eigenlijk nooit meer, in geen enkel seizoen.

30 procent van omzet halen op terras

Meer gasten

“Sinds vorig jaar heb ik op mijn terras een zonwering met doek van Orchestra Max. Daardoor kan ik nu beduidend meer gasten ontvangen. Zij zitten nu het hele seizoen graag op mijn terras. Goed voor het imago van mijn restaurant én voor mijn omzet!” David, Restaurateur - Rotterdam

Een zonwering met doek van Orchestra Max maakt dat uw klanten altijd graag op uw terras zitten, of het nu zonnig is of bewolkt. Orchestra Max beschermt ze tegen de warmte van de uv-stralen, maar ook tegen de regen.

U hoeft geen zonwering meer op te rollen of uw klanten naar binnen te laten verhuizen bij de eerste druppel. Mis deze buitenkans niet en kies voor het doek Orchestra Max om uw klanten in elk seizoen te beschermen.

Win tijd

Door zijn speciale coating is het doek Orchestra Max extra waterbestendig en onderhoudsvriendelijker. Regen of eenvoudig spoelen met water is al genoeg om vuil (van insecten tot stof) weg te spoelen. Dat maakt schoonmaken zoveel eenvoudiger!

Het zonweringdoek Orchestra MAX onderscheidt zich van Orchestra door de ongekleurde coating aan één kant die hem extreem waterafstotend maakt. Ideaal voor vaste, permanente installaties buiten (markiezen, pergola’s).

Het doek Orchestra MAX garandeert u een heel goede en lange kleurbestendigheid, en buitengewoon goede bescherming tegen uv-stralen en weersomstandigheden, samen met een groot onderhoudsgemak. Aan één kant kunt u digitaal beelden printen terwijl het doek toch al zijn technische voordelen behoudt.

Innovatie met Europees onderzoekslabel

Het doek Orchestra Max kreeg het certificaat 'Selfcleaning ' Inspired by Nature' van het centrum ITV Denkendorf: het belangrijkste centrum voor textielonderzoek in Duitsland.

Dit garandeert 100 procent de doeltreffendheid van de nieuwe zelfreinigende Permaclean- behandeling van het doek Orchestra Max.

Dit artikel is gesponsord door Dickson