Maak kennis met winstgevende baroplossingen

Maak kennis met winstgevende baroplossingen

Bezoek de Van Duijnen stand nr. 441 in hal 1 op de Horecava! Als horecaondernemer wil je natuurlijk in de eerste plaats met je gasten bezig zijn. Daarom ontzorgt Van Duijnen de horeca al jarenlang op het gebied van drankverkoop: van tapautomatisering, kwalitatieve tapinstallaties en biertanks tot energiezuinige koelinstallaties.

Tijdens Horecava 2020 laten we je graag kennismaken met meerdere innovatieve oplossingen. Meer rendement, besparen op inkoopkosten van bier en 24/7 controle over de drankenstromen in jouw zaak; daar helpen wij horecaondernemers mee.

Ervaar innovatieve zelftaps voor fun en extra omzet

Ken je ze al, de zelftaps? Waarbij je gasten zelf hun biertje of wijntje tappen en contactloos betalen via hun pinpas of smartphone? Zo hoeven jouw gasten niet te wachten en maak je meer omzet met minder personeel. Kom zelf een biertje tappen aan onze ‘selfservice’ zelftapwand en taptafels. Ook zijn er bijzondere speciaalbieren te proeven van o.a. Brouwerij Poesiat & Kater, Two Chefs Brewing en Jopen. Probeer het zelf en bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

We zien je graag tijdens de Horecava 2020 van 13 t/m 16 januari in de RAI Amsterdam. Wil je meer weten over de laatste innovaties voor de horeca? Kijk dan op onze website.