Tjarda Romeijn van Stads-Koffyhuis Delft won het Lekkerste Lunchgerecht Horeca met de Barrate di Vega: een maaltijdbol met onder andere buffel burrata truffel (een Italiaanse verse kaas gemaakt van mozzarella en room) , courgette, pecannoten en crème balsamico.

Broodje uit Key West
De tweede plek ging naar Lisette de Jong van The Blueberry. Zij maakte de Sloppy Joe, een typisch lunchbroodje uit het Amerikaanse Key West. Richard Theisen van HMSHost Schiphol, die voor de 25e keer meedeed met de Lekkerste Wedstrijden, pakte het brons met Next Generation 'Vego Wrappo', met onder meer shiitake, 'vegan glutenfree no meat sensation', rode kool en Japanse kruidenparfum.
Extra prijzen
Theisen kreeg ook nog een prijs uitgereikt van Isabel Boerdam van de Nationale Week zonder Vlees, voor het lekkerste vegetarische lunchgerecht. Marc Stokman van De Bijenkorf won de Carl Siegert award voor Looking for Beef: een gigabol potato met entrecote, gekonfijte rode ui, peccorino en shiitake.

12 wedstrijden
De Lekkerste Wedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava 2020, van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari in hal 8. Er zijn twaalf verschillende wedstrijden waar deelnemers uit kunnen kiezen. Naast onder andere de bekende wedstrijden, zoals het Lekkerste Lunchgerecht en de Lekkerste Burger, is er een nieuwkomer: de Lekkerste Tosti.