Compass Group Nederland Top Employer 2020

Compass Group Nederland Top Employer 2020

Compass Group (Eurest, Xandrion en Famous Flavours). is door Top Employers Institute erkend als Top Employer 2020 in Nederland. Bij de Compass Group werken zo'n 5.000 mensen.

Organisaties die zijn gecertificeerd als Top Employer zetten zich in om via een vooruitstrevend HR-beleid - dat mensen centraal stelt - de best mogelijke werkomgeving te bieden aan hun medewerkers.
De CEO van Top Employers Institute, David Plink, zegt: ‘Om te worden erkend als Top Employer moet een organisatie bewijzen dat de uitvoering van haar personeelsstrategieën de werkomgeving van haar medewerkers verrijkt.’
‘Gecertificeerde deelnemers zijn een lichtend voorbeeld van echte inspanning voor het HR-beleid; ze zetten zich voortdurend in voor het versterken van hun medewerkers om zo een betere werkomgeving te realiseren.’

Medewerkers zijn de motor van onze organisatie”

Het certificeringsprogramma van Top Employers Institute

Via het wereldwijde certificeringsprogramma van Top Employers Institute zijn meer dan 1600 bedrijven gecertificeerd en erkend in 119 landen/regio's, verspreid over vijf continenten.
Het HR Best Practices Survey (onderzoek naar best practices) omvat ruim 100 vragen over 600 praktijken met betrekking tot de ontwikkeling van mensen, verspreid over 10 onderwerpen:

  • Talent Strategy,
  • Workforce Planning,
  • Talent Acquisition,
  • On-boarding,
  • Learning & Development,
  • Performance Management,
  • Leadership Development,
  • Career & Succession Management,
  • Compensation & Benefits and Culture

Compass Top Employer

Compass Group Nederland Holding is onderdeel van Compass Group PLC. In Nederland verleent Compass Group met bijna 5000 medewerkers haar diensten bij 1300 bedrijven, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids)instellingen. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours.

Heineken, Pepsi en CSU

Andere bedrijven in de Nederlandse hospitality branche of verwant aan die branche die de titel Top Employer mogen dragen zijn Heineken, CSU, Pathé en Pepsi. Ook Bijenkorf en Lidl zijn drager van de titel.


Bekijk deze collectie

Medewerker in dienst

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.