Jaimie van Heije eerste gastchef bij De Loohoeve*

Jaimie van Heije eerste gastchef bij De Loohoeve*
Jaimie van Heije

Jaimie van Heije kookt op zondag 3 mei 2020 als eerste gastchef van het jaar bij restaurant De Loohoeve in Schoonloo. Jaimie van Heije kookt in zijn gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel.

'Later dit jaar volgen nog meer gastchefs, welke dat zijn houden we nog even geheim', melden Jeroen en Marleen Brouwer op social media. 'Jaimie is een jonge, creatieve topchef en we zijn er trots op dat hij naar De Loohoeve komt om samen met ons te koken. Op 3 mei kunt u genieten van een heerlijke culinaire avond waarop Jaimie drie gerechten in zijn stijl kookt.' Dit aangevuld met drie gerechten van De Loohoeve.

Over De Loohoeve

​Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo lieten eigenaren Marleen en Jeroen eerder weten.

Van Drenthe naar Groningen

Jeroen en Marleen Brouwer maakten in juli 2019 bekend dat zij De Loohoeve willen verkopen. De omvang van het bedrijf met een restaurant, 14 hotelkamers en een perceel van ruim 7000 vierkante meter begon te klemmen en zou ten koste kunnen gaan van verdere groei van het restaurant en van het gezinsleven. Het paar ruilt de provincie Drenthe in voor de provincie Groningen, waar zij in de Theresiakapel in Hoogkerk een nieuw restaurant openen.