Eazie opent 25e vestiging in Alphen aan den Rijn

Eazie opent 25e vestiging in Alphen aan den Rijn

Met de opening van de 25ste vestiging is Eazie, naast één van de pioniers, een gevestigde speler in de 'healthy-food-on-the-go' markt.

De titel ‘Beste Fastservice Formule van Nederland 2019’ (GFK), een eervolle tweede plaats in ProVeg’s categorie Meest Vegan-friendly Restaurantketens en de uitverkiezing tot Meest Populaire Gerecht tijdens afgelopen Nationale Week zonder Vlees vormden afgelopen maanden de bekroning op de invoering van Eazie’s nieuwe concept.

Nieuw concept

EazieShunli Huang, medeoprichter van Eazie: 'We hebben hard gewerkt om het concept een nieuwe uitstraling te geven. We zagen de afgelopen jaren echt een trend dat mensen bewuster omgaan met eten en dat ze gezonde verse producten willen. Dat gezonde alternatief bieden wij. Wij dragen de ons toegekende titels dan ook met trots.'

'Helaas kunnen we door de huidige coronamaatregelen het zitgedeelte van het restaurant nog niet openstellen, maar we zijn geopend voor afhalen of bezorgen.'

COVID-19

Natuurlijk zijn het ook voor Eazie onzekere tijden, maar wil wil haar gasten zo lang als toegestaan blijven voorzien van vers bereide maaltijden. Naar aanleiding van het COVID-19 virus is een uitgebreid pakket aangescherpte maatregelen doorgevoerd die zorgen voor maximale hygiëne en het vermijden van fysiek contact tussen gasten, medewerkers en de maaltijden. Bij het samenstellen van de maatregelen volgt Eazie de adviezen van het RIVM strikt op en worden deze waar mogelijk aangescherpt.