Veilige horeca dankzij flexibele preventieschermen

Veilige horeca dankzij flexibele preventieschermen

De gevolgen van de Covid-19 crisis zijn enorm. De 1,5 meter-samenleving wordt het nieuwe normaal, maar is voor restaurants niet rendabel. De opgelegde afstand kan deels opgeheven worden door het toepassen van flexibele preventie schermen in het restaurant.

De designers van Interior Consult in Haarlem hebben voor Hotel Supply twee preventie schermen ontwikkeld die de ambiance van het restaurant respecteren en de veiligheid van de gasten mede waarborgt.

Vrijstaand scherm Shadow

Vrijstaand scherm Shadow (135 x 135 cm) met zwart aluminium profiel is een mooie oplossing om tussen restauranttafels te plaatsen. Dit stijlvolle preventiescherm is verkrijgbaar in transparante perspex uitvoering en met print en kan flexibel geplaatst worden dankzij de lichtgewicht, stabiele constructie.

flexibele preventieschermen
Scherm Shadow en klemscherm Duo bij Bar Wigbolt te Haarlem.

Klemscherm set Duo

flexibele preventieschermenKlemscherm set Duo is uniek in zijn soort, dit flexibele preventiescherm wordt middels tafelklemmen gemakkelijk en schadevrij bevestigd op de restauranttafel of bar. Dit klemscherm is verkrijgbaar in transparante en semitransparante gedecoreerde perspex uitvoering, geschikt voor restauranttafel of bar. Dankzij het klemscherm Duo zijn gasten beschermd en nemen zij gemakkelijk plaats aan tafel terwijl zij volop kunnen genieten van de sfeer in het restaurant of bar.

Met bovengenoemde preventieschermen kunt u het aantal couverts in uw restaurant maximaliseren terwijl u de regels en de gezondheid van uw gasten respecteert.

Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw horecagelegenheid. Heeft u vragen met betrekking tot bovenstaande informatie of kunnen wij u ergens bij assisteren? Neem contact met ons op via e-mail: info@hotel-supply.com of telefoon: +31 (0)85 0210 900.