Corendon en corona: all inclusive vakantie in Nederland

Corendon en corona: all inclusive vakantie in Nederland

Corendon lanceert vanwege de beperkte reismogelijkheden door corona een nieuwe vorm van vakantievieren voor het bedrijf: all inclusive, maar dan in Nederland.

Corendon noemt de nieuwe vakantievorm zelf gekscherend 'Costa Holanda'. Door het coronavirus is vliegen naar een zonbestemming op dit moment nog niet mogelijk, behalve de 'coronavrije' vakanties naar een beperkt aantal bestemmingen vanaf 26 juni. Hierbij worden gasten vooraf getest en kunnen ze het resort gedurende hun verblijf niet verlaten.

Om toch te voldoen aan de behoefte van mensen die graag op vakantie willen, introduceert de touroperator all inclusive vakanties aan de Amsterdamse kust.

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: ‘Uiteraard volgen we de regels rondom corona vanuit de overheid en bewegen we mee met de maximum capaciteit bezoekers die aan gelegenheden gesteld wordt.’

Costa Holanda

Costa Holanda biedt de Nederlandse vakantieganger een combinatie van (hopelijk) zon, zee en strand en de cultuur van Amsterdam. Een verblijf in het Corendon Village Hotel kan worden afgewisseld met een stranddag bij de Corendon Beach Club in Zandvoort.

Inclusief:

  • Hotelovernachting(en)
  • Maaltijden
  • Drankjes
  • Lunch/diner Beachclub
  • Drankjes Beachclub
  • Parkeren
  • Shuttleservice Zandvoort/Amsterdam
  • Kinderkorting (tot 14 jaar)

Atilay Uslu

Uslu:  ‘Met de samenwerking met EuroParcs hebben we een eerste stap gezet op de Nederlandse markt. Alleen is op dit moment de vraag naar vakanties in eigen land dusdanig groot dat we op zoek moesten naar nog een alternatief.’ Daarnaast kamt het Village Hotel natuurlijk met leegstand door uitblijvend buitenlands toerisme.

Uslu vervolgt: ‘Aangezien we zelf een beachclub en hotels bezitten en we onze klant goed kennen, hebben we het totaalconcept ‘Costa Holanda’ bedacht. Onze klanten kunnen nu genieten van een verblijf in ons hotel en een dag doorbrengen bij onze strandtent op basis van all inclusive.’

Hotel en beachclub van Corendon

Het  viersterren hotel Corendon Village beschikt over meerdere restaurants in het hotel waaronder het Plaza restaurant. In de diverse bars zoals de Lobby bar, Sports Bar en Sky Bar zijn wijn en bier, maar ook diverse merken gin, wodka, whiskey, rum en likeuren te verkrijgen. Verder beschikt het hotel over een SPA met zwembad en fitnessruimte en een bioscoop. Voor de kinderen zijn er tafeltennistafels, trampolines en een zeer uitgebreide gameroom te vinden. Blikvanger is de Boeing 747 in de tuin van het hotel die ook van binnen te bewonderen is.

De beachclub is gelegen op het Badhuisplein in Zandvoort. Op het buitenterras kunnen in theorie 120 gasten genieten van het uitzicht; in het restaurant zijn 100 plekken beschikbaar.