Dr. Oetker Professional introduceert pizza-totaaloplossing

Dr. Oetker Professional introduceert pizza-totaaloplossing

Pizza Perfettissima: pizza, oven en service ineen. Het nieuwe concept van Dr. Oetker Professional is compleet en binnen handbereik voor iedere horecaprofessional, cateraar en ondernemer in de foodservice die wil scoren. De pizza-totaaloplossing biedt gemak, kwaliteit en bespaart tijd en geld. Rendement en authentieke Italiaanse pizzabeleving gaan hand in hand.

Pizza Perfettissima is ideaal als diner, lunch en snack. Ter plekke op het terras, als roomservice-oplossing, voor afhalen en bezorgen. Het is een compleet concept waarmee je snel en gemakkelijk margerijke pizza’s toevoegt aan je menukaart. Vooral in deze tijd kan het dé oplossing zijn om je gasten toch te bedienen.

De perfecte pizza maken: het is en blijft een kunst. Een vak dat de Dr. Oetker Professional van oudsher tot in de puntjes beheerst. Meesterlijk deeg, het beste recept, de juiste rijstijd, de perfecte tomatensaus en zorgvuldig gekozen ingrediënten zijn diepgewortelde vanzelfsprekendheden in het productieproces.

Top de vegan basis met tomatensaus zelf af of kies voor een volledig getopte pizza Salame, Tonno, Verdure Grigliate, Margherita of Quattro Formaggi”

Unieke pizza

Dat zie je terug in Pizza Perfettissima, waar een artisinale bodem met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten samenkomen tot een unieke pizza. De 29 centimeter doorsnede pizza’s zijn direct vanuit de vriezer te bereiden en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Op en top clean label! Zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Brand manager Anjanie Ramkisoensing: ‘Met ongeveer 4 minuten baktijd kun je de perfecte pizza serveren. Top de vegan basis met tomatensaus zelf af of kies voor een volledig getopte pizza Salame, Tonno, Verdure Grigliate, Margherita of Quattro Formaggi'.

Compleet concept

Wat Pizza Perfettissima zo uniek maakt, is dat het veel meer is dan alleen een pizza. Het is een totaaloplossing gericht op het ontzorgen van de ondernemer. Dr. Oetker Professional heeft alles in huis wat je nodig hebt voor het bereiden van de perfecte Pizza Perfettissima en de communicatie naar je gasten: van oven tot service, van promotiemateriaal tot training. Ook kun je er terecht voor verpakkingsmaterialen, zodat de pizza bij afhaal of bezorging knapperig, warm én smaakvol blijft. Aan alles is gedacht. Het is hét antwoord op klantwensen en trends in de markt: hoge werkdruk, personeelstekort, hang naar authenticiteit en vega(n).

Meteen aan de slag? De pizza’s bestel je bij je grossier en alles wat je verder nodig hebt is in de webshop van Dr. Oetker Professional te vinden. Liever nog even nét iets meer weten over dit totaalconcept? De Pizza consultants van Dr. Oetker Professional adviseren je graag.

Dit artikel is gesponsord door Dr. Oetker Professional