Promotie voor sommelier Natasja Noorlander

Promotie voor sommelier Natasja Noorlander

Sommelier Natasja Noorlander maakt promotie bij restaurant Vinkeles, het met één Michelinster bekroonde restaurant van hotel The Dylan in Amsterdam.

Natasja Noorlander werkt al 4 jaar als sommelier bij restaurant Vinkeles en wordt nu gepromoveerd tot maître sommelier. Vinkeles gaat woensdag 1 juli weer open na de coronasluiting.

Tweede Michelinster

General manager van The Dylan - René Bornmann - laat weten ambities te hebben voor een tweede Michelinster voor Vinkeles. ‘Natasja gaat met haar kennis het niveau van Vinkeles nog verder omhoog brengen. We gaan voor de tweede ster,’ zegt hij stellig.

Natasja Noorlander

Noorlander (34) werkt ruim 4 jaar in restaurant Vinkeles als sommelier. Eerder werkte ze voor onder andere de restaurants ’t Brouwerskolkje, Johannes en Bord’Eau. Haar voorgangers bij Vinkeles waren Bas Averdijk en Casper Westerveld.

Nederlands Gilde van Sommeliers

Naast haar functie als maître sommelier is Natasja ook bestuurslid van het Nederlands Gilde van Sommeliers, en deel van de proefcommissie.

Restaurant Vinkeles opent op woensdag 1 juli na drie en een halve maand de deuren voor gasten.

René Bornmann

‘Executive Chef Dennis Kuipers en het team van Restaurant Vinkeles zijn trots op de aanstelling van Natasja Noorlander als maître voor restaurant Vinkeles. Ik ben ervan overtuigd dat Natasja met haar kennis en toewijding het niveau van restaurant Vinkeles nog verder omhoog gaat brengen. We gaan voor de tweede ster,’ aldus general manager René Bornmann van The Dylan Amsterdam.