Sterrenchefs slaan handen ineen voor de Hartstichting

Sterrenchefs slaan handen ineen voor de Hartstichting

Topchefs Jonnie Boer, Erik van Loo, Edwin Vinke, Marcel van der Kleijn, Peter Gast en Dennis Huwaë komen in actie voor een culinaire avond op topniveau om geld in te zamelen voor de Hartstichting.

Zo kunnen gasten thuis dineren op sterrenniveau voor de Hartstichting. Dit is mogelijk op 17 of 18 juli. Het unieke menu is samengesteld door 6 sterrenchefs en wordt door middel van gemakkelijke instructies afgemaakt door de fijnproevers thuis.

Diner voor de Hartstichting

De opbrengst van het diner komt ten goede aan de Hartstichting. Tijdens het Harten Diner wordt er geld opgehaald voor de Hartstichting, vanuit de gedachte: een gezond hart voor iedereen. Er zijn loten verkrijgbaar en tijdens het diner maken mensen kans op prijzen.

Uitbreiding

De gasten thuis ontvangen een uitgebreid pakket met het vijfgangendiner dat zoveel mogelijk bereid is. Gasten kunnen ervoor kiezen het diner uit te breiden met een bijpassend kaasplankje en/of wijnarrangement. Voordat gasten thuis aan tafel gaan, moeten ze nog een aantal kleine handelingen verrichten. Op deze manier blijft de kwaliteit behouden. Het diner kan door heel Nederland worden bezorgd met uitzondering van de Waddeneilanden. Het aantal beschikbare boxen is gelimiteerd. Een box kost zo'n 125 euro per persoon.