Sir Hotels bouwt deel van haar Amsterdamse kamers om tot werkplek

Sir Hotels bouwt deel van haar Amsterdamse kamers om tot werkplek

De hotels van Sir Hotels, een merk van Sircle Collection, ruilt een deel van de bedden in haar Amsterdamse hotels om voor bureaus om er zo privékantoren van te maken. Door de weggevallen zakelijke markt en doordat bedrijven hun kantoren de rest van het jaar gesloten houden, is de vraag naar kamers gedaald en de vraag naar werkplekken gegroeid.

Internationale bedrijven als Nike en Google houden hun Amsterdamse kantoren tot zeker het einde van het jaar gesloten. Sir Hotels springt in op de vraag naar meer werkplekken en biedt Private Offices aan. Niet alleen bedrijven kunnen terecht voor kantoorruimte, maar ook het groeiende aantal zzp’ers kunnen een plek bemachtigen.

Een kwart van de kamers van Sir Adam en Sir Albert worden omgebouwd tot werkruimtes met uitzicht over het IJ of de Amsterdamse Pijp. Bedden eruit, bureaus en kantoorartikelen erin met alle gemakken voorzien. Een extra luxe zijn de gratis gym faciliteiten en roomservice van The Butcher, The Butcher Social Club en Toni Loco.

Kamers zijn te huur van een tot drie personen per kamer – op basis van de grootte van de kamer – per dag, week of maand waarbij de huurder onbeperkt toegang heeft tot de Private Office – ook in de weekenden. Prijzen zijn respectievelijk €60, €275 en €1000.

De Private Office komt inclusief:

  • Housekeeping
  • Onbeperkt koffie/thee/water op de kamer
  • Wifi
  • Snacks
  • Kantoorartikelen
  • Bureaustoel
  • Toegang tot de gym faciliteiten

Sir Hotels

Sir Hotels is een boetiek hotel collectie opgericht in Amsterdam in 2013 met Sir Albert. De collectie is blijven groeien met een tweede pand in Amsterdam en verdere openingen in Berlijn, Barcelona, Hamburg en Ibiza.

Sir Hotels wordt beheerd door het in Amsterdam gevestigde hotel ontwikkelings- en beheermaatschappij Sircle Collection, opgericht door hotelondernemer Liran Wizman.