Daalder biedt takeawaymenu inclusief chef

Daalder biedt takeawaymenu inclusief chef
Fotocredits: Lyan van Furth

Dennis Huwaë richt met Thuis met Daalder opnieuw zijn restaurant in als take-away. Soms wordt ook de chef meegegeven. Elke dag kiest Daalder willekeurige bestellingen waar Huwaë of een van zijn chefs live de gerechten af komt maken.

Thuis met Daalder moet een avond in een restaurant zijn, maar dan aan eigen keukentafel. Huwaë kookt geen simpeler menu of deliveryporties. Hij kookt een bezoek aan Daalder. Vijf gangen fine dining die een avond in het Amsterdamse restaurant zo dicht mogelijk benaderen. Met dat kaarsje voor op tafel, de muziek en een hostess die komt checken of alles naar wens is. Al zal water en wijn deze keer zelf bijgeschonken moeten worden.

Een chef in huis

Net als tijdens de eerste horecasluiting laat Huwaë de overschotten van zijn beste leveranciers het menu bepalen. Wat bij hen dreigt te blijven liggen, kookt hij tot een avond Thuis bij Daalder. Om de kwaliteit van gerechten te garanderen, maken 'gasten' hun eigen bord af onder video-instructie van Dennis. Mindere thuiskoks hoeven zich geen zorgen te maken. Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

Fotocredits: Lyan van Furth

Elke dag haalt een aantal gasten het restaurant compleet in huis. Voor hen komt Thuis met Daalder met een chef. Dennis en zijn team kiezen iedere dag vijf bestellingen bij wie zij achter de pannen gaan staan. Om aan alle veiligheidseisen en -maatregelen van het RIVM te voldoen, maken enkel bestellingen voor twee personen kans.

Thuis met Daalder bestellen

Thuis met Daalder kan vanaf 15 oktober worden gereserveerd. Ophalen kan in verschillende tijdsvakken bij zowel Edel (Postjesweg 1) als Daalder (Lindengracht 90). Naast het klassieke ‘Thuis met Daalder’-menu kookt het team ook een vegetarisch menu. Voor een échte avond Daalder voegen gasten bubbels, wijn, brood en een kaasplankje toe. Gezinnen die een avond thuis uiteten gaan, reserveren voor €19,50 p.p. een kindermenu.