HMSHost van start in nieuw outlet centrum Amsterdam

HMSHost van start in nieuw outlet centrum Amsterdam

HMSHost heeft drie horecaconcepten geopend in een nieuw outlet centrum in Amsterdam. Het nieuwe winkelcentrum met de naam The Style Outlets heeft een Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites.

Afgelopen weekend konden bezoekers voor het eerst gebruik maken van de outlets van HMSHost in het winkelcentrum The Style Outlets in Halfweg, Amsterdam: Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites.

HMSHost biedt ook een seizoensgebonden lokale lekkernij door de plaatsing van een oliebollenkraam in het centrum voor het winkelend publiek. Het bedrijf HMSHost heeft ook al diverse horecapunten in het outlet centrum in Roermond.

The Style Outlets Amsterdam

In lijn met de huidige coronamaatregelen van de Nederlandse overheid zal het assortiment van de horeca momenteel uitsluitend als take away kunnen worden aangeschaft en genuttigd. Op 26 november opende het outlet centrum, het eerste in de Randstad. Omdat het afgelopen weekend al te druk werd, werden op zondag nieuwe bezoekers korte tijd geweerd.

Andere horeca in het winkelcentrum (niet geëxploiteerd door HMS)  zijn bijvoorbeeld Anne & Max, Coffee Fellows en Dunkin.

‘Door de nieuwe locaties in The Style Outlets wordt de aanwezigheid van HMSHost in outlet-shopping uitgebreid en biedt dit kans om de bezoekers kennis te laten maken met onze expertise op het gebied van horeca,’ aldus HMSHost.

Amsterdam The Style Outlets is gelegen op enkele minuten van Amsterdam met de trein en biedt bezoekers een mix van premium en nieuwe modemerken, en is het eerste outlet-winkelcentrum dat wordt geopend in de Randstad.