Dessertclub komt met Dessertbox voor thuis

Dessertclub komt met Dessertbox voor thuis

Dessert only pop-up restaurant de Dessertclub heeft een Dessertbox samengesteld waarmee je een driegangen dessert only menu kunt bereiden.

De Dessertclub heeft een exclusieve drie gangen Dessertbox samengesteld met alle ingrediënten om zelf een dessert only menu op tafel te zetten. Patissier Bart de Gans legt via handige video's uit hoe de gerechten worden gemaakt. De Dessertbox is vanaf 4 december tot begin januari te koop via de website van De Dessertclub.

Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn opende begin juli het dessert only restaurant en was meteen volgeboekt. De tweede editie kon vanwege corona niet doorgaan. Nu brengt de pop-up de dessertbeleving bij de mensen thuis.

Vol verrassingen

Bij de Dessertclub werken ze met de mooiste ingrediënten en hebben ze gerechten gemaakt die gasten echt op het verkeerde been zetten. 'Zo hebben we een klassiek chinees gerecht omgetoverd tot een nieuw soort toetje. Ook in de verpakkingen hebben we gekozen om het net even anders te doen. We werken met blikken en potjes die je na afloop kan bewaren.'