Verhage Papendrecht geopend

Verhage Papendrecht geopend
Foto: Thijs Huizer

De gloednieuwe Verhage-vestiging in Papendrecht is dinsdag 3 november officieel geopend. Het is de 42e store van de van origine Rotterdamse franchiseformule.

Verhage Papendrecht is gevestigd in wijkwinkelcentrum Markt van Matena, een nieuwbouwwijk met winkels op de begane grond en appartementen vanaf de eerste verdieping. Door de diversiteit aan winkels, de goede ontsluiting en bereikbaarheid, heeft de zaak een regiofunctie voor lokale bewoners.

Horecaliefhebber

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Marieke Rijke-van Tilburg. Een horecaliefhebber in hart en nieren. Al 16 jaar lang is ze werkzaam in de horecabranche waar zij voornamelijk in de keuken heeft gestaan bij verschillende restaurants. Ze heeft een intensief inwerktraject doorlopen bij de Verhage-vestigingen in Gorinchem en Spijkenisse, waar zij is klaargestoomd voor het grote werk.

Verhage Papendrecht

Foto: Thijs Huizer

Geen feestelijke opening

‘Als ik naar het eindresultaat kijk, ben ik ontzettend trots. Het is ongelofelijk wat hier in een aantal maanden is neergezet. Het liefst had ik dit feestelijke moment groots gevierd en iedereen van harte welkom geheten in ons sfeervolle restaurant, maar helaas ziet de wereld er op dit moment net even iets anders uit en blijft ons restaurantgedeelte vooralsnog gesloten.’

Pick-uppoint

Op dit moment is het alleen mogelijk om de bestelling af te halen bij het daarvoor bestemde pick-uppoint. Een bestelling kan op verschillende manieren geplaatst worden: online via bestellenbijverhage.nl, telefonisch of ter plaatse.

Verhage Papendrecht

Foto: Thijs Huizer

Verhage wil gestaag groeien

Wesley Wok, directeur Verhage Horeca groep, is trots op de opening van Verhage Papendrecht: ‘Het streven is om ieder jaar gestaag te groeien in aantal stores. Daarnaast willen wij ons als merk steeds nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze nieuwe en inmiddels 42e Verhage-store zetten we wederom een stap in de juiste richting.’

42 restaurants

Verhage is een franchiseformule die is opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 42 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers.