Niet meer 'even een biertje drinken' bij Restaria De Buren 

Niet meer 'even een biertje drinken' bij Restaria De Buren 

Sommige gasten kwamen nog weleens langs voor een biertje aan de bar, maar nu biedt Restaria De Buren veel meer dan dat. Bovendien hebben de ondernemers van twee zaken nu één horecabedrijf gemaakt.

Restaria De Buren in het Groningse Ten Boer is volgens Bidfood een unieke Restaria-locatie geworden, doordat ondernemers Freddy en Afra Croezen bewust gekozen hebben om hun voormalige eetcafé en afhaalcafetaria samen te voegen onder de naam Restaria de Buren. In de voorgaande situatie was er sprake van twee aparte keukens die beide een bezetting nodig hadden. Nu is er één gezamenlijke keuken waardoor het team efficiënter kan werken.

Restaria De Buren

Minder bezetting, meer zitplaatsen

‘De bar is weg, de communicatie is beter’, zegt Freddy Croezen. ‘Dus we zijn niet meer het café waar je alleen voor een biertje komt.’ De ondernemers kunnen nu met minder bezetting meer zitplaatsen bedienen. Restaria De Buren telt nu zestig zitplaatsen binnen en vijftig buiten, verdeeld over twee terrassen.

Freddy en Afra Croezen runnen het bedrijf nu twee jaar en hebben beiden jarenlange ervaring in de horeca. Ze hebben drie part-timers in dienst.

Restaria De Buren

Langdurige verbouwing

De verbouwing heeft wat langer geduurd gezien de grootte van het project. Het eetcafé is drie maanden dicht geweest, de cafetaria is open gebleven. Het interieur is verzorgd door Rob Seuntiëns van DutchConcept, partner van Restaria.

Restaria De Buren