Subway zoekt 20 franchisenemers voor 2020

Subway zoekt 20 franchisenemers voor 2020

Subway Nederland zoekt twintig franchisenemers voor vestigingen door het hele land. De keten met broodjes, salades en wraps blijft groeien. Subway zoeket franchisenemers die ondernemend en verantwoordelijk zijn, en enthousiast over het concept.

In Nederland heeft Subway inmiddels 214 restaurants, verdeeld over vier regio’s. Voor elke regio is er een Business Development Agent (BDA), die franchisenemers zoekt en begeleidt en kansen signaleert voor nieuw te openen restaurants. De BDA’s van alle regio’s hebben de handen ineen geslagen voor deze zoektocht. Subway zoekt twintig franchisenemers, voor bestaande Subway-restaurants en nieuwe vestigingen.

Over het gewenste profiel van een franchisenemer zijn de BDA’s duidelijk: ‘Wij hebben nieuwe enthousiaste ondernemers nodig, die zich willen verbinden aan ons concept. Mensen die gastvrij zijn, hard willen werken, de meerwaarde en mogelijkheden van het merk zien en de ambitie hebben om in de toekomst meer Subway-restaurants te openen. Goede franchisenemers zijn de basis van het succes en de toekomstige groei.’

Groei in Nederland

Dit jaar komen er drie gloednieuwe drive-thru-locaties bij, vertelt Business Development Agent Maikel Mienis, verantwoordelijk voor de regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. ‘Op 15 juli hebben we een drive-thru geopend in Amersfoort, in augustus volgt er een in Alkmaar en eind dit jaar in Hoorn. Ook in andere regio’s is Subway volop in ontwikkeling. Nieuwe vestigingen worden allemaal ingericht in de Fresh Forward-stijl. De restaurants hebben een modern, aantrekkelijk uiterlijk en praktische extra opties, zoals USB-laadpoorten aan de tafeltjes. Deze nieuwe stijl is onderdeel van een grote, wereldwijde metamorfose die Subway in gang zet. Wij blijven uitbreiden, op traditionele locaties in winkelcentra en op niet-traditionele locaties zoals een bouwmarkt of langs de weg.’

20 locaties

Subway zoekt twintig franchisenemers voor restaurants in Amsterdam, Alkmaar, Nieuwegein, Amersfoort, Amstelveen, Dronten, Barneveld, Tiel, Wageningen, Winterswijk, Zevenaar, Leiden, Rotterdam (buitengebieden), Rotterdam (Spaanse Polder), Vlaardingen, Westland, Beek, Oss, Bergen op Zoom en Maastricht.