Extra kamers, wellness en fitness voor Mariënhage in Eindhoven

Extra kamers, wellness en fitness voor Mariënhage in Eindhoven

Mariënhage krijgt tien extra kamers, een wellness en een fitnessruimte inclusief begeleiding door een personal trainer. Het boutique hotel van LBG Hotels in een klooster in het centrum van Eindhoven zet daarmee nog sterker in op de zakelijke gast. 'Die reserveert graag een hotel met fitnessfaciliteiten van hoog niveau', aldus algemeen directeur Rino Soeters.

Twee Eindhovense ondernemingen hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe samenwerking in het bijzondere boutique hotel. De fitness wordt gerund door Frankie Bax van District-S personal training.

Lokale samenwerking nodig om te innoveren

‘Met deze samenwerking tillen we beleving van onze gasten naar een nog hoger niveau’, aldus Soeters. ‘Bovendien is het samenwerken met lokale ondernemers voor onze hotels de manier om te blijven innoveren en ontwikkelen.’

LBG Hotels

Volgens de directeur van LBG Hotels reserveren met name zakelijke gasten graag een hotel met fitnessfaciliteiten van hoog niveau. De fitness is toegankelijk voor zowel hotelgasten als leden van District-S die een personal training-les boeken.

Klooster

Hotel Mariënhage huisvest in een monumentaal erfgoed, waaronder een klooster dat van kloosterorde Augustijnen was. In het complex zijn tevens brasserie Rita en meeting- en eventfaciliteiten tot 2500 personen gevestigd.