Vijf Alliance-restaurants met bedden helpen collega's

Vijf Alliance-restaurants met bedden helpen collega's
Dineren op de kamer bij het Roode Koper.

Vijf restaurants met hotelfunctie helpen collega's die geen slaapkamers hebben voor in-room dining voor hun gasten. De vijf restaurants zijn aangesloten bij de Alliance Gastronomique. Gasten die hier blijven eten en slapen kunnen sparen voor een cadeau cheque die ze bij alle Alliance Restaurants kunnen inwisselen.

Deze vijf leden van de Alliance Gastronomique bieden gasten een culinaire beleving aan op hun kamer, of in hun suite. Gasten kunnen middels deze actie Nederland ontdekken en ook genieten van exclusieve private dining experiences op sterrenniveau. Restaurants zonder hotelkamers mogen geen gasten ontvangen vanwege de coronaregels.

De deelnemende restaurants zijn

  • De Librije in Zwolle
  • Landgoed Lauswolt - De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag
  • Landhuishotel De Bloemenbeek in de Lutte
  • Het Roode Koper in Leuvenum
  • Restaurant Hotel Merlet in Schoorl

Gasten die meerdere van deze vijf zaken bezoeken ontvangen een cadeau cheque van de Alliance Gastronomique. Deze kunnen ze inwisselen bij alle restaurants (45 in totaal) aangesloten bij de Alliance Gastronomique. ‘Deze actie is ter ondersteuning van de collega restaurants die tijdens de lockdown zijn gesloten,’ aldus de Alliance. Onder de leden Brut172 in Reijmerstok, Alma in Oisterwijk, 't Nonnetje in Harderwijk, Aan de Poel in Amstelveen, De Treeswijkhoeve in Waalre en De Vlindertuin in Zuidlaren.

Bij drie bezoeken krijgen gasten een cadeaubon van 100 euro. Alle vijf de locaties aandoen levert een cadeaubon op van 200 euro. Deze cadeau cheque is inwisselbaar bij alle restaurants die zijn aangesloten bij de Alliance Gastronomique.

Op een boot

Een van de deelnemers, Merlet, biedt ook lunchmenu’s aan op een boot tijdens een rondvaart door Amsterdam. Hierbij kunnen gasten overnachten aan boord. Hoe dit werkt legt chef Jonathan Zandbergen uit in een video die hier te zien is.