Horeca- en leisure hotspot Westfield Mall geopend

Horeca- en leisure hotspot Westfield Mall geopend

Met het Eet Theater, de bowlingbaan en de bioscoop opent de Westfiel Mall of the Neteherlands in Leidschendam officieel haar deuren.

Op zaterdag 5 juni opent Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam haar horeca- en entertainmentaanbod. Hiermee openen het Eet Theater, de bioscoop en andere leisure in deze volledig overdekte shopping- en experience mall van 117.000m2. Met de opening van Het Eettheater en 14 restaurants van lokale tot bekende horecaondernemers biedt Westfield nu de integrale beleving die beoogd was.

Beleving centraal

De diverse flagshipstores, de hoogwaardige architectuur (MVSA Architects onder leiding van Roberto Meyer), onderscheidende horecagelegenheden, evenementen en breed aanbod aan leisure maakt Westfield een bijzondere locatie in Nederland. Eerder openden Starbucks. Dunkin'Donuts en The Entourage Group met drie concepten in het winkelcentrum.

Op de bijzondere locatie staat beleving centraal. Hiervoor zorgen een enorme Kinepolis bioscoop, O'Leary's met bowling, Gamestate arcade hal en het Instagram museum Youseum.

'We zijn ontzettend blij dat we met het eet- en uitgaansgedeelte eindelijk volledig de deuren mogen openen en bezoekers een compleet dagje uit kunnen bieden', aldus Teun Koek, Director Westfield Mall of the Netherlands.

Het Eet Theater

Het gloednieuwe Eet Theater bestaat uit drie componenten: leisure o.a. Kinepolis, O’Learys en Gamestate, restaurants als Tatsu, Wagamama en low key F&B – een centraal plein met bar en food kiosken. Het Eet Theater bevat een mix van lokale en internationale restaurants en biedt een breed assortiment aan smaken. Zo richt Tatsu zich op de moderne Japanse keuken. En brengt Ohana Streetfood de authentieke smaken, vers van de kusten van Hawaii.

Laffa serveert street food uit het Midden-Oosten. Manneken Pis zorgt voor verse friet voor de snelle trek. En La Catrina brengt traditionele smaken en familierecepten naar het Eet Theater. Enkele andere restaurants waaronder The Butcher en pizza hotspot Toni Loco openen op een later moment in juli.

Leisure hotspot

Aren Schrama, directeur van Wagamama is ook enthousiast. 'Wagamama is een succesvol fast casual dining restaurantformule gebaseerd op de Aziatische keuken. Wij openen ons achtste restaurant in Nederland in Westfield Mall of The Netherlands en zijn bijzonder trots dat wij onderdeel zijn van deze fantastische ontwikkeling. Westfield is het summum op het gebied van mode en beleving in een prachtig ontworpen gebouw. De restaurantformule van Wagamama sluit daar perfect bij aan. Met onze snelle service kunnen wij veel gasten serveren, dat is de ideale combinatie met een dagje winkelen of een avondje bioscoop.'