Jonnie en Thérèse Boer openen 12 juni hun Aziatische snackbar Senang

Jonnie en Thérèse Boer openen 12 juni hun Aziatische snackbar Senang

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije openen op 12 juni hun Aziatische snackbar, Senang in Zwolle.

De bar waar Aziatische hapjes worden geserveerd, opent de deuren naastBrass Boer Thuis. 'Zo kunnen de twee concepten elkaar ook versterken', vertelde Thérèse Boer eerder.

Zaak openen tijdens crisis

Spannend om een zaak te openen tijdens de coronacrisis? ‘Ja, maar dit stond al op stapel. We hebben goede afspraken kunnen maken met de pandeigenaar. We denken ook dat als dit voorbij is, dat de behoefte van de gast zo is dat de horeca het weer heel goed gaat doen. Daarom gaan we dit wel doorzetten.’

Bar Senang

Snackbar Senang heeft een bar, waar zo’n twintig gasten kunnen staan. Voorin kan een zelfde aantal gasten zitten. Gasten kunnen in Senang genieten van kleine, Aziatische gerechtjes. ‘De doorloop zal er hoog zijn. Het is een laagdrempelig concept, waar je zowel snel als uitgebreid want kunt eten.’ Echtpaar Boer verwacht dat de twee – naast elkaar gelegen – concepten, Senang en Brass Boer Thuis, elkaar kunnen gaan versterken. ‘Wanneer het bij Brass Boer vol is, kunnen gasten alvast een klein snackje doen bij Senang.’

Ook een vestiging op Bonaire

Senang staat ook voor opening gepland op Bonaire. Senang opent op het terrein van Delpfins Beach Resort, net als Brass Boer Bonaire dat er eerder al de deuren opende. Omdat het resort wordt uitgebreid met nieuwe villa’s, vroeg de eigenaar of ze een nieuw horecaconcept wilden bedenken. Het moest een laagdrempelig concept zijn. Zo ontstond het idee voor ‘Senang’, het Maleisische woord voor ‘je lekker voelen’.