Vegan Junk Food Bar opent in 2D

Vegan Junk Food Bar opent in 2D

Deze zomer opent een nieuwe Vegan Junk Food Bar (VJFB) in Amsterdam. Deze vestiging zal anders zijn dan de andere vestigingen.

Kunstzinnige tweedimensionale zwart-wit tekeningen zullen het interieur en de inrichting domineren waardoor de VJFB kleuren van de bites en drinks er nog meer uit poppen. Het 2D-restaurant geeft gasten het gevoel getransporteerd te zijn naar een clip van de A-ha-hit uit de jaren 80, TakeOn Me.

Gevangen in een tekenfilm

Vegan Junk Food Bar 2D

Elke muur en elke hoek van het 2D-restaurant geeft een futuristische en optische illusie. Het kan even duren voordat je ontdekt welke elementen echt zijn en welke elementen deel uitmaken van het artwork.

Buba Drinks

Naast het nieuwe 2D-restaurant lanceerde de keten vorige maand ook het concept Buba Drinks. De non alcoholische dranken van dit merk staan in het restaurant op de kaart. Ze zijn beschikbaar in vijf verschillende smaken.

Zo is er Ice Ice Coffee gemaakt met tapioca-parels, havermelk, dubbele espresso en Oreo en The Lychee Luv die is gemaakt met tapioca-parels, lychee-sap, paarse havermelk, en verse limoen.

VJFB opende in 2017 haar eerste restaurant in Amsterdam. Kort daarna volgden vier extra vestigingen in Nederland. In de herfst van 2020 stak VJFB de grens over door een nieuwe flagship store te openen in Barcelona.

VJFB serveert veganistische junkfood gerechten zoals VJF Burgers, Freak Fries en Zeafood en cocktails.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.