Patrick Nieuwveld opent nieuwe zaak: Restaria Nieuwveld

Een jaar nadat hij zijn cafetaria in Hoogvliet verkocht, nam Patrick Nieuwveld in april restaurant De Wagenmaker over in Poortugaal. Hij heeft de zaak omgebouwd tot luxe cafetaria en heeft zich aangesloten bij Restaria.
Delen:
Patrick in zijn oude zaak in Hoogvliet.

De luxe cafetaria heeft ook een terras bij en dat biedt mogelijkheden. De zaak aan de Achterweg 21 in Poortugaal is compleet vernieuwd. Patrick Nieuwveld heeft zich aangesloten bij de Restaria-formule.

Op zijn oude locatie in Hoogvliet was de ondernemer zes jaar lang tijd aangesloten bij Kwalitaria.  Hij koos daarvoor omdat de marketing erg sterk was, maar we zijn altijd ons eigen kunstje blijven doen. Daarna ging de ondernemer zelfstandig verder onder de naam Cafetaria Nieuwveld.  ‘Ik ben altijd een ondernemer geweest die zijn eigen koers vaart en op een gegeven moment ging het jasje naar mijn gevoel te strak zitten.’

Patrick en Linda Nieuwveld verkochten hun Cafetaria Nieuwveld in 2020 aan hun bedrijfsleider Danny Ketting en zijn vrouw Maxime. Ze hebben de zaak in de Rotterdamse deelgemeente bijna twintig jaar samen gerund en zijn blij met de nieuwe eigenaren. ‘De cafetaria is in goede handen.’ Nieuwveld ging daarna aan de slag bij Bidfood. Nu is de ondernemer met Restaria Nieuwveld weer terug bij zijn oude liefde.