Hanos Apeldoorn heeft 17 september ingeruimd voor de jaarlijkse wilddag voor haar horecaklanten. Hoogtepunt van de dag is de finale van een kookwedstrijd. Vers wild en gevogelte dienen te worden verwerkt tot typische seizoensgerechten.
Er is nog meer. Dat het najaar uitsluitend bestaat uit wild en gevogelte, is natuurlijk onzin. Daarom hebben de culinaire adviseurs van Hanos ideeën ontwikkeld voor vegetarische najaarsgerechten. Bezoekers van de wilddag mogen verder een kijkje nemen achter de schermen van de wildfabriek. Aansluitend is er gelegenheid kennis te maken het ‘creatief wild- en gevogelte convenience op maat assortiment’.
Wilddag bij Hanos
Het jachtseizoen staat voor de deur. Nog een paar weken en de wildgerechten kunnen weer op de kaart.
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
