Italiaans restaurant La Passione krijgt onderscheiding

Italiaans restaurant La Passione krijgt onderscheiding

Het Italiaanse Restaurant La Passione op het Noordeinde in Den Haag heeft een onderscheiding in ontvangst mogen nemen van Accademia Italiana della Cucina.

'De onderscheiding is de hoogste prijs die Accademia Italiana della Cucina in de afgelopen jaren aan een restaurant in onze regio hebben uitgedeeld', vertelt trotse eigenaar Tellis Muca.

De Accademia Italiana della Cucina of Cuisine heeft tot doel de tradities van de Italiaanse keuken te beschermen en te verbeteren in Italië zelf en daarbuiten. De organisatie beoordeelt Italiaanse restaurants over de hele wereld, waarbij 3 de hoogste score is. Restaurant La Passione, bekend van de Italiaanse gastvrijheid en verse huisgemaakte gerechten, heeft deze score 3 behaald.

Bij La Passione wordt gekookt met verse seizoensproducten. Daarbij is het streven om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn.

Beoordeling

restaurant La Passione

'Om ons te beoordelen is een delegatie van 24 personen bij ons in het restaurant geweest om ons vjfgangenmenu en bijpassende wijnen te beoordelen. In 2018 en 2019 hebben wij hiervoor ook al een prijs in ontvangst mogen nemen, dit jaar werd het eten nog beter beoordeeld dan voorgaande keren. Wij zijn dan ook erg trots op deze onderscheiding en hiervoor wil ik het hele team bedanken', besluit Muca.