Frisse salades voor de herfst

Herfstsalades is een nieuwkomer in het Seizoensalades assortiment van FanoFineFood. Het is een ambachtelijke brood & toastsalade, met ingrediënten als verse roomkaas, krokante spekjes en walnoten. De salade heeft een stevige structuur en is prima te gebruiken als lunchgerecht, maar ook als vulling voor een 'herfstwrap'. Verder zijn er zes nieuwe frisse rauwkostsalades in een

Herfstsalades is een nieuwkomer in het Seizoensalades assortiment van FanoFineFood. Het is een ambachtelijke brood & toastsalade, met ingrediënten als verse roomkaas, krokante spekjes en walnoten.

De salade heeft een stevige structuur en is prima te gebruiken als lunchgerecht, maar ook als vulling voor een ‘herfstwrap’. Verder zijn er zes nieuwe frisse rauwkostsalades in een 2,5 kilogram emmer verkrijgbaar. De Griekse witte kool, Gemengde rauwkost, Waldorfsalade, Vierjaargetijden salade, Komkommer room en Farmersalade zijn gemaakt van verse ingrediënten en laten zich goed combineren met bijvoorbeeld snackmenu’s. Na opening zijn de salades nog 28 dagen houdbaar.

Informatie: FanoFineFood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 88 99.