Grootverpakking gesneden vleeswaren

Meester Stegeman brengt onder het Stegeman-merk gesneden vleeswaren in een grootverpakking op de horecamarkt. Het assortiment bestaat onder meer uit achterham, Yorkham, goudsalami en kipfilet de luxe. De transparante verpakking heeft een easy opening en is hersluitbaar. Hierdoor zijn de verpakkingen makkelijk in gebruik en passen ze goed binnen een HACCP-programma, meldt de producent. Bovendien

Meester Stegeman brengt onder het Stegeman-merk gesneden vleeswaren in een grootverpakking op de horecamarkt. Het assortiment bestaat onder meer uit achterham, Yorkham, goudsalami en kipfilet de luxe. De transparante verpakking heeft een easy opening en is hersluitbaar. Hierdoor zijn de verpakkingen makkelijk in gebruik en passen ze goed binnen een HACCP-programma, meldt de producent. Bovendien nemen de verpakkingen weinig ruimte in beslag en zijn ze makkelijk stapelbaar.

Omdat er 20 of 30 plakken in een verpakking zitten, is het vrij eenvoudig om zowel consumptie- als kostprijscalculaties te maken.

Informatie: Meester Stegeman, Deventer, tel. (0570) 50 58 13 of www.stegeman.nl.