Maartje Beijsens nieuwe commercieel manager LBG Hotels

Maartje Beijsens nieuwe commercieel manager LBG Hotels

Met het oog op de toekomstige groei van LBG Hotels investeert de hotelgroep in kwaliteit met de aanstelling van Maartje Beijsens als commercieel manager. LBG Hotels heeft sinds haar ontstaan in 2007 een gestage en structurele groei gemaakt, een groei die ook de komende jaren doorzet. Als eerste staan in 2022 en 2023 de openingen van twee nieuwe hotels in Den Haag op de planning.

Maartje Beijsens neemt in haar functie de sales en marketing van de hotelgroep van Rino Soeters voor haar rekening, een rol die haar op het lijf is geschreven, met ruim 28 jaar ervaring in de hospitality branche. Ze was hiervoor onder meer eigenaar/managing director Pursang Events & Support, directeur Servicecenter 4Hospitality en sales & marketing manager Maastricht Convention Bureau.

In haar nieuwe functie draagt Beijsens bij aan de uitvoering en verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering, de verkoopstrategie en de groeistrategie. Zij zal er mede voor zorgen dat nog meer relaties en gasten bewust voor een van de labels van LBG Hotels kiezen.

‘Ambitieus, gastvrijheid en veelzijdigheid, dat ben ik. Een bruggenbouwer en netwerker pur sang. Ik ben een echt mensen-mens dat er in teamverband naar streeft om het beste uit de mensen te halen en het team nog beter te laten functioneren. Op die manier behalen wij samen de beoogde resultaten. Mijn ambitie als commercieel manager is om een belangrijke spil in de organisatie te worden. Ik zie dit als een geweldige nieuwe commerciële uitdaging waarmee ik met veel positieve energie van start ga. Ik haal kracht uit ontmoetingen met mensen die bijzondere dingen doen. Ik zet de gast altijd centraal en streef naar het béste resultaat voor die gast door mijn visie aan te passen op hun wensen en aandachtig te luisteren’, aldus Maartje Beijsens.

Algemeen directeur Rino Soeters van LBG Hotels over de toetreding van Maartje Beijsens: ‘We zijn hartstikke ambitieus en hebben concrete hoteluitbreidingen naar nieuwe steden én renovaties in de agenda staan. Om die plannen te realiseren en ambitie om te zetten in realisatie hebben we ervaring nodig. Die vinden we bij Maartje. We kijken ernaar uit om samen de komende periode LBG hotels verder te laten groeien.’

LBG Hotels is een ambitieuze en snelgroeiende hotelgroep die zelf hotelconcepten bedenkt en exploiteert. Na de meest recente opleveringen van The Green Elephant Hostels (2019) en Hotel Mariënhage (2019), verwacht LBG Hotels in 2022 en 2023 twee nieuwe hotels te openen in Den Haag. Tevens start begin 2022 de renovatie van Townhouse Designhotel Maastricht, een concept dat al sinds 2009 een onverminderd succes is. LBG Hotels heeft hotels in Maastricht, Eindhoven en Amsterdam en breidt uit naar Den Haag.