Restaurant TIWYA voegt na twee jaar nachtclub toe

Restaurant TIWYA voegt na twee jaar nachtclub toe

Restaurant annex cocktailbar This Is What You Are (TIWYA) in Rotterdam opende in september 2020 de deuren. Al meteen was de ambitie ook een nachtclub onderdeel van het bedrijf te laten zijn. De coronabeperkingen zorgden ervoor dat het bijna twee jaar duurde voor dat kon. Nu opent die club elke vrijdag en zaterdagavond de deuren.

Eigenaar Frank van Hese opende TIWYA in 2020 aan de Rotterdamse Kruiskade. Hij heeft zich samen met Stijn van Woerkom van ontwerpbureau Buro Now over het interieur gebogen. Een grote muurschildering is ontworpen door Stephan Bontje.

Sinds die opening richtte TIWYA zich op Indonesische familiegerechten en exotische cocktails. Vanaf nu komt daar op de vrijdag- en zaterdagavond ook muziek bij. Na het diner wordt de onder- en bovenverdieping getransformeerd nachtclub, die van 22.00 tot 04.00 open is. Tot middernacht is toegang gratis, daarna €10.

Met een inspirerend interieur, de geur van specerijen en meeslepende muziek wil TIWYA alle zintuigen stimuleren. Nog voor binnenkomst begroeten levensgrote stenen beelden iedere gast. Binnen springen botanische prints, kleurrijke lampen en 8 meter hoge plafonds in het oog.

Ook zijn opvallende details aangebracht als een bijzondere trap met muziek van Mario Biondi, originele Indonesische houten deuren en 180 jaar oude marmeren Indonesische wastafels.