Inventaris Restaurant d'Oude Clipper geveild

Inventaris Restaurant d'Oude Clipper geveild

Restaurant d'Oude Clipper in Egmond aan Zee stopt, omdat de eigenaren met pensioen gaan. De complete horeca- en restaurantinventaris wordt daarom geveild via het online platform van BVA Auctions

Onder meer een unieke bar in de vorm van een schip, decoratiemateriaal in maritieme sferen en keukenapparatuur verschijnen onder de digitale hamer.

In hartje Egmond aan Zee vind je restaurant d' Oude Clipper, dat sinds 2005 door Arno en Elly Duijf wordt gerund. Het restaurant heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een maritieme uitstraling. Midden in de zaak staat zelfs een heus schip dat dient als bar. 

Na 17 jaar aan het spreekwoordelijke roer van d’Oude Clipper te hebben gestaan, gaan Arno en Elly Druijf nu met pensioen. De complete inventaris van het restaurant wordt daarom geveild via het online platform van BVA Auctions.

Veiling inventaris

De online veiling van de inventaris van d'Oude Clipper in Egmond aan Zee is op dit moment geopend voor biedingen. Op dinsdag 17 mei 2022 sluit de veiling om 19:00 uur. Op maandag 16 mei 2022 is er van 10:00 tot 12:00 een kijkdag op Smidstraat 3 in Egmond aan Zee.