Inventaris failliet Samen Eten en Drinken onder de hamer

Inventaris failliet Samen Eten en Drinken onder de hamer
Op deze espressomachine wordt tot nu toe het meest geboden.

Twee jaar na het faillissement gaat de inventaris van Restaurant Samen Eten en Drinken (SED) uit 's Gravenmoer in de verkoop. In februari 2020 verklaarde de rechtbank het restaurant failliet.

Het faillissement was door de eigenaren zelf aangevraagd en nu komen er 457 kavels in de verkoop.

Espressomachine en meubilair

Het betreft onder meer een mobiele bar met postmix-installatie, een gokkast, een buitenbar, decoratiemateriaal en een professionele BBQ.

Ook horeca- en keukenapparatuur, restaurantmeubilair en een professionele espressomachines komen onder de virtuele hamer. De eerste biedingen zijn al gedaan, onder meer op de modulaire bakwand, op een koelwerkbank, de Gamko barkoeling, een melkopschuimer en op bartafels.

Ondernemers van SED - William en Astrid Haanskorf - zeiden in februari 2020 om ‘bedrijfseconomische redenen’ te moeten stoppen. SED bestond ruim 15 jaar.

457 kavels

Restaurant, brasserie en café Samen Eten en Drinken aan de Hoofdstraat in ’s Gravenmoer was jarenlang een trouwlocatie, de plek om een feestje te geven en een uitstekende naam in de omgeving om ‘samen te eten en te drinken’.

De horecagelegenheid is in 2020 failliet verklaard. Om die reden wordt de complete inventaris geveild.

De online veiling van Samen Eten en Drinken telt 457 kavels. 

De online veiling van de inventaris van restaurant, brasserie en grand café Samen Eten en Drinken (SED) in ’s Gravenmoer sluit op donderdag 19 mei 2022 om 15.00 uur.