DoubleTree by Hilton biedt medewerkers voor een euro per dag e-bike aan

DoubleTree by Hilton biedt medewerkers voor een euro per dag e-bike aan

Dankzij een samenwerking met het e-bike merk VanMoof kunnen medewerkers van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station sinds kort met een elektrische fiets naar het werk.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is de eerste hospitality-partner in Nederland die het VanMoof-abonnement voor hun hele team gelanceerd heeft.

Van schoonmaker tot manager

Alle medewerkers die minimaal 50 uur per maand in het hotel werken kunnen zich aanmelden voor het leasen van een VanMoof S3 of X3. Hierbij speelt de functie van de medewerker geen rol. Ook medewerkers die bijvoorbeeld maar twee diensten per week werken kunnen bij dit initiatief aanhaken. Dankzij de samenwerking met VanMoof en een bijdrage in de kosten vanuit het hotel kan dit al voor een euro per dag plus de kosten van de fiscale bijtelling.

De voordelen

De samenwerking heeft volgens Floris Licht, general manager van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, een aantal voordelen: 'Allereerst vinden we het erg leuk dat we onze medewerkers de mogelijkheid kunnen bieden om op een aantrekkelijke manier een mooie elektrische fiets te leasen en hierdoor vaker met de fiets naar werk te komen.

'Verder zijn medewerkers hierdoor minder afhankelijk van het OV en laten ze hopelijk vaker de auto staan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar zeker ook gezonder. Tot slot is dit uiteraard een mooie extra toevoeging aan onze lijst van employee benefits.'