Restaurant Donatella's omgebouwd tot vestiging De Pizzabakkers

Restaurant Donatella's omgebouwd tot vestiging De Pizzabakkers

In de afgelopen maanden is het pand van restaurant Donatella's omgetoverd tot een vestiging van De Pizzabakkers. Op zaterdag 25 juni opent De Pizzabakkers Maastricht feestelijk zijn deuren.

In De Pizzabakkers Maastricht bakken de Deense Peter en zijn team Romeinse pizza’s volgens beproefd recept. De open keuken is het hart van het gezellige restaurant. Je ziet er de pizzaioli – dat is Italiaans voor pizzabakkers – aan het werk.

Romeinse pizza’s

De Pizzabakkers bereidt pizza’s op Romeinse wijze met een dunne en krokante bodem. Het deeg maken we volgens eigen recept en laten we minstens 48 rijzen. Op het menu staan twaalf vaste pizza’s, variërend van de klassieke Margherita tot De Pizzabakkers-favorieten als de Prosciutto tartufo.

Daarnaast is er een wisselende pizza van de maand. De meeste pizza’s zijn ook verkrijgbaar in een vegetarische variant. Naast pizza’s staan er ook verschillende antipasti om te delen, salades en dolci op het menu. Alles vers en huisgemaakt.

Opening De Pizzabakkers Maastricht

Op zaterdag 25 juni tussen 15 en 18 uur is de feestelijke opening van De Pizzabakkers Maastricht. Het restaurant is gevestigd aan de Tongersestraat 30 en is zeven dagen per week geopend.