De Librije introduceert banenmarkt voor werven nieuwe medewerkers

De Librije introduceert banenmarkt voor werven nieuwe medewerkers
Jonnie en Therese Boer

Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle organiseert een banenmarkt. Op 7 juli kunnen potentiële medewerkers op de banenmarkt proeven en kennismaken met alle bedrijven in de Librije-familie.

'We zijn altijd op zoek naar goede mensen', aldus Jonnie en Thérèse Boer. Doel van de banenmarkt is om bezoekers enthousiast te maken om te komen werken in een van de restaurants van het echtpaar.

Banenmarkt De Librije

De banenmarkt duurt van 12.00 tot 15.00 uur en vindt plaats in De Librije aan het Spinhuisplein 1 in Zwolle.

Jonnie Boer: 'We serveren tijdens de banenmarkt wat leuke hapjes en drankjes en we presenteren daar onze restaurants. In de binnenstad van Zwolle hebben we brasserie Jansen, Bar Senang, Brass Boer.' Therese vult daar op aan: 'Maar ook iets aan de overkant van de grote plas: restaurants op Bonaire en straks ook op Curaçao. 'We zijn op zoek naar goede mensen, vol passie. Wij zijn er ook bij op 7 juli.'

Personeelstekort

Voor het eerst sinds jaren moest De Librije na de tweede lockdown weer een vacature voor een kok plaatsen. ‘Toen we in juni weer open mochten, waren we in een maand tijd zeven koks kwijt, die iets anders gingen doen: van werken bij de Jumbo, tot aan prikken bij de GGD. Daar zijn we echt van geschrokken.’ Normaliter trekt het driesterrenrestaurant ook veel talent aan vanuit het buitenland, maar ook die boden zich niet aan vanwege de lockdown, vertelde Jonnie Boer in een eerder interview met Misset Horeca.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via personeelszaken@librije.com.