Restaurant Company Europe wil flink uitbreiden en zoekt nieuwe locaties in grote steden

Restaurant Company Europe wil flink uitbreiden en zoekt nieuwe locaties in grote steden

Restaurant Company Europe wil flink groeien en zoekt locaties specifiek in grote steden als Maastricht, Den Bosch en Tilburg.

Restaurant Company Europe (RCE), de moedermaatschappij van onder andere Loetje, Happy Italy, Beers & Barrels, Stan, speciaalbiercafé Olivier, de Vooruitgang en de Waag, zoekt panden die 'ideaal gezien in binnenstedelijke gebieden liggen, ongeveer tussen de 400 en 750m² groot zijn en een horecavergunning of -bestemming hebben.

RCE zegt 'fors te investeren in zijn locaties en samen met haar verhuurders voor een enorme waardevermeerdering van vastgoed te zorgen.

Erik Theeuwes wordt, directeur F&B en development: 'Momenteel bevinden we ons in een vreemde tijd waarbij er veel onzekerheid in de markt is. Restaurant Company Europe onderscheidt zich nu door een sterke, stabiele partner in de ontwikkeling en invulling van horecavastgoed te zijn. Voor eigenaren en exploitanten van horecavastgoed biedt dit grote kansen.'

Arbeidsplaatsen Restaurant Company Europe

RCE zegt te zien dat op veel plekken in Nederland behoefte is aan een Loetje, Happy Italy, Beers & Barrels en Stan, en dat daar, ondanks de huidige arbeidsmarkt, interesse bestaat voor een baan bij een van deze restaurants.

'RCE is in het geval van een overname in staat personeel werkzekerheid en een carrière te bieden én tegelijkertijd een significant aantal nieuwe arbeidsplaatsen te realiseren.'

Met al meer dan 75 locaties is RCE de grootste horecagroep van Nederland. Maar de ambities rijken verder. De groei naar 100 locaties is al ingezet en ook wordt gekeken naar uitbreiding in Duitsland. Het uiteindelijke doel is om een van de grootste horecagroepen van Europa te worden. Dat is volgens de horecagroep mogelijk door steun van investeringsmaatschappij Waterland, eigenaar van RCE.